Adres en contact
Mezenhof 17-19
6733 SG Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Wekerom
Mezenhof 17-19

Wonen

Het is vrijdagochtend. Je gaat je bed uit en neemt een warme douche. In de gezamenlijke woonkamer ontbijt je met een boterham, een banaan en een kopje koffie. Daarna ga je lopend naar de dagbesteding, na afloop wandel je samen met je begeleider weer naar huis. Bij binnenkomst ruik je de geur van gebraden vlees en een groentesoep. Dat wordt smullen!

In het kort

Aan de Mezenhof 17-19 staan woningen voor volwassenen met diverse zorgvragen. De bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding. De begeleiding zorgt vooral voor structuur, duidelijkheid en gezelligheid. De ontwikkeling van de bewoners staat voorop. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Daarnaast doen de bewoners activiteiten in hun vrije tijd.

Woning

De woning is een twee-onder-een-kap woning en heeft een huiselijke sfeer. Elk gedeelte heeft een eigen woonkamer met open keuken. De bewoners hebben allen een eigen slaapkamer. Ze delen de grote badkamer. In de ruime hal staat een ballenbak. Verder is er een aanleunwoning  met zit/slaapkamer en badkamer voor voor één volwassen cliënt. De woning heeft een tuin met terras. 

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Er wonen ongeveer 200 bewoners. Op het park zijn voorzieningen voor werk, wonen en vrije tijd. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets- en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand van elkaar. De mooie Veluwe is dichtbij. 

Bij de ingang van het woonzorgpark zijn 2 bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn op loopafstand.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben de meeste bewoners een visuele of auditieve beperking. Ook komt moeilijk verstaanbaar gedrag voor (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op