Adres en contact
Mezenhof 21
6733 SG Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Wekerom
Mezenhof 21

Wonen

Je hoort de vogels fluiten en je geniet van de prachtige natuur. Samen met je huisgenoten en de begeleiders maak je een wandeling door het bos. De temperatuur is net goed. Niet te warm en niet te koud. Onderweg zien jullie vogels en dieren. Wat kan de natuur toch mooi zijn. 

Na een heerlijke wandeling drink je thuis een lekker kopje thee. Daarna is het even tijd om te rusten in je eigen slaapkamer. Daar ben je wel aan toe na zo'n lange wandeling.

In het kort

De Mezenhof 21 is een woning voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Er is plek voor 10 bewoners. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig en zorgt voor structuur en duidelijkheid. Een huiselijke sfeer en gezelligheid is ook erg belangrijk binnen de woning. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding.

Woning

De woning heeft een woonkamer met open keuken. De bewoners hebben een eigen slaapkamer van 10 tot 14 m2 groot. De grote badkamer wordt gedeeld. Verder is er nog een snoezelruimte en een bergruimte. De woning heeft een tuin met een groot terras. De woning en de tuin zijn goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. 

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom.  Op het park wonen ongeveer 200 mensen met een beperking. Er zijn voorzieningen voor werk, wonen en vrije tijd. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet, rustig en bosrijk. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets- en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand. Het park ligt op de Veluwe, waar je prachtig kunt wandelen. 

Bij het woonzorgpark zijn 2 bushaltes op loopafstand met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. 

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. De meeste bewoners zijn rolstoelafhankelijk. Daarnaast hebben een aantal bewoners diabetes en epilepsie. De leeftijd ligt tussen de 25 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op