Adres en contact
Mezenhof 7-11
6733 SG Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Wekerom
Mezenhof 7-11

Wonen

Nog even en dan gaat de wekker. Het is weekend, dus de wekker staat een uurtje later. Heerlijk! Vandaag staat er een leuke activiteit op de planning. Samen met je huisgenoten ga je een dagje naar de Veluwe. In deze prachtige omgeving kom je helemaal tot rust. Na de lange wandeling heb je wel wat lekkers verdiend. In de gezamenlijke woonkamer staat het drinken al klaar. Je ploft neer op de bank. Even uitrusten.

In het kort

Aan de Mezenhof 7-11 staan woningen voor volwassenen met een matige verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding aanwezig. De begeleiding zorgt voor structuur en rust. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding, waarbij beweging belangrijk is. Daarnaast zijn er activiteiten voor de vrije tijd van de bewoners.

Woning

De woning is een twee-onder-een-kap woning. De woningen hebben beide een woonkamer met open keuken. Ook is er een bijkeuken. De bewoners hebben een eigen slaapkamer van ongeveer 10 tot 14 m2 groot. De grote badkamer wordt gedeeld. Verder is er nog een snoezelruimte en een bergruimte. De woning heeft een tuin met een groot terras.

Naast de twee-onder-een-kapwoning is een aanleunwoning met 2 zit/slaapkamers en een gezamenlijk keukentje. De 2 bewoners wonen zelfstandiger.  

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Op het woonzorgpark wonen ongeveer 200 bewoners. Er zijn voorzieningen voor werk, wonen en vrije tijd. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Alles op loopafstand. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets en wandelpaden. Het parkt ligt op de mooie Veluwe, waar je eindeloos kunt wandelen.  

Bij de ingang van het woonzorgpark zijn 2 bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor volwassenen met een matige verstandelijke beperking. Een aantal bewoners heeft daarnaast een stoornis in het autisme spectrum en/of vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op