Begeleid wonen in Ermelo
Molenkamp 14-16-18-20-22-24

Wonen

Wandelen door het bosachtige park of toch een uitstapje naar het dorp? Even lekker alleen zijn in je eigen kamer of toch gezellig bij je huisgenoten zitten in de gezamenlijke ruimte? Wordt het vanmiddag een spelletje of gaan jullie creatief aan de slag? Aan de Molenkamp in het woonzorgpark in Ermelo is veel mogelijk.

In het kort

In de laagbouwwoningen aan de Molenkamp 14-24 wonen mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding zorgt voor veiligheid, structuur en duidelijkheid. Zelfontplooiing en waardering staat binnen de begeleiding centraal. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding.

Adres en contact
Molenkamp 14-16-18-20-22-24
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woningen zijn allemaal gelijkvloers. Elke woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken, waar de bewoners altijd samen eten. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer met badkamer. Daarnaast heeft elke woning 2 appartementen. De appartementen hebben een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De woningen zijn goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De woning heeft ook een tuin.

In verband met de veiligheid van de bewoners is een aantal woningen overdag op slot. Ook andere ruimtes, zoals de keukens, kunnen op slot. 

Omgeving

De woningen staan op het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er is dus veel begeleiding op het park. Alle voorzieningen zijn op loopafstand, zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral ingericht voor voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen. Vanaf het park ben je binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation met bussen naar het centrum van Ermelo. Daar is ook het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn voor mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De bewoners vertonen daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op