Adres en contact
Molenkamp 17
3853 HG Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Rustig wonen op woonzorgpark Ermelo
Molenkamp 17

Wonen

Het is zaterdagmiddag. De bewoners hebben net gegeten: een lekker broodje knakworst, want het is weekend. Nu zitten ze samen in de woonruimte. De gordijnen zijn dicht, een lamp schijnt allemaal sterretjes op het plafond en er klinkt een pianomuziekje op de achtergrond. Dit is het snoezeluurtje, het moment dat bewoners tot rust komen. Straks komen er familieleden en vrijwilligers langs om te wandelen, fietsen en koffie te drinken. Door te snoezelen kunnen de bewoners hiervoor opladen, waardoor ze er met volle teugen van genieten.

In het kort

Op Molenkamp 17 wonen acht ouder wordende cliënten met een (zeer) ernstig meervoudige beperking. Zij krijgen zorg in de breedste zin van het woord. Sommige bewoners krijgen er ook dagbesteding en anderen gaan naar een externe dagbesteding. De focus ligt op het behouden en waar mogelijk uitbreiden van de vaardigheden van de bewoners. Ook wordt regelmatig samen een leuke activiteit gedaan, zoals een bezoekje brengen aan het zwembad en de kermis of samen op vakantie gaan. De begeleiding vindt het belangrijk om zo veel mogelijk met de bewoners naar buiten te gaan. Hier wordt dan ook extra aandacht aan besteed.

Woning

De nieuwbouwwoning is zeer ruim opgezet met een grote leefruimte met open keuken, waardoor de bewoners veel ruimte hebben om zich te bewegen. Aan deze leefruimte grenzen twee gangen, de ene met de kamers van de mannen en de andere met de kamers van de vrouwen. Elke bewoner heeft een eigen kamer met keukenblokje en badkamer. Deze is door de begeleiding of verwanten gezellig aangekleed met decoratie en foto's. Ook is er een grote tuin met een schommel en basketbalnet en waar we, als het lekker weer is, eten of koffiedrinken.

Omgeving

De woning staat op het woonzorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo. Dit is een gezellig park met veel groen, helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn veel voorzieningen. Naast de dagbesteding zijn de tandarts, huisarts en fysiotherapeut dichtbij. Op het park kun je ook naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof of het restaurant of de kiosk van De Oude School. Als je een rondje maakt over het park kun je genieten van de mooie omgeving.

Voor wie?

In deze woning wonen vier dames en vier heren in de leeftijd van 40 tot 63 jaar. Zij ontvangen 24-uurszorg. De zorgzwaartepakketten van de bewoners zijn wisselend in 5, 7 en 8. Vier cliënten ontvangen dagbesteding aan huis en de andere vier gaan naar een dagbestedingslocatie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op