Adres en contact
Molenkamp 2
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Molenkamp 2
Molenkamp

Je bent vandaag naar dagbesteding geweest en zojuist weer op de woning aangekomen. Je gaat even naar je kamer toe om tot rust te komen, voordat de avond begint. Straks ga je met de andere bewoners samen avondeten, er staat een heerlijke pasta op het menu. Daarna lopen jullie met de woning altijd een ronde over het woonzorgpark. Daar heb je zin in, maar nu eerst even rust.

In het kort

Molenkamp 2 is een woning voor mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Er is 24-uurs begeleiding in de beschermde omgeving van het woonzorgpark in Ermelo. De begeleiding zorgt voor structuur, herkenbaarheid en veiligheid. En kijkt bij elke bewoner welke begeleiding het beste aansluit. Overdag hebben de bewoners dagbesteding.

De woning

De woning heeft één verdieping. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer en badkamer. Ze delen de woonkamer en de keuken. Er zijn ook 2 appartementen met een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De bewoners in de appartementen leven zelfstandiger.

De omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo, waar Molenkamp 2 zich bevindt, is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn voor mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op