Beschermd wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Molenkamp 2-4-6-8-10-12

Wonen

In een appartement wonen of toch liever in een groepswoning? Aan de Molenkamp in Ermelo kan het allebei. Het is maar net wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn. Op het park kun naar de kinderboerderij of naar het mooie, net opgeknapte restaurant. Alles ligt op loopafstand van elkaar. Ideaal dus!

In het kort

Aan de Molenkamp staan woningen voor mensen met verschillende verstandelijke niveaus in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Er is 24-uurs begeleiding in de beschermde omgeving van het woonzorgpark in Ermelo. De begeleiding zorgt voor structuur, herkenbaarheid en veiligheid. En kijkt bij elke bewoner welke begeleiding het beste aansluit. Overdag hebben de bewoners dagbesteding.

Adres en contact
Molenkamp 2-4-6-8-10-12
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woningen hebben allen één verdieping. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer en badkamer. Ze delen de woonkamer en de keuken. Bij elke woning zijn ook 2 appartementen met een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De bewoners in de appartementen leven zelfstandiger. 

Omgeving

De woningen staan op het woonzorgpark in Ermelo. Daar wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er dus veel begeleiding. Op loopafstand zijn  voorzieningen, zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral ingericht voor voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen. Vanaf het park ben je binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation met bussen naar het centrum van Ermelo. Bij het centrum van Ermelo is het NS-station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn voor mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op