Adres en contact
Molenkamp 14-16-18-20-22-24
3853 HH Ermelo
088 - 036 60 30 Direct aanmelden

Begeleid wonen op woonzorgpark Ermelo
Molenkamp 20

Wonen

Ben je op zoek naar een fijne plek om te wonen, waar je mag zijn zoals je bent? En waar je jezelf op je eigen manier verder kunt ontwikkelen? Een plek waar we elkaar begrijpen door gebaren, geluiden en bewegingen? En waar begeleiders er 24 uur per dag voor je zijn en zorgen voor veiligheid, structuur en duidelijkheid? Kom dan eens kijken op het woonzorgpark in Ermelo!

In het kort

In de sfeervolle woning Molenkamp 20 op het woonzorgpark in Ermelo staat de begeleiding 24 uur per dag voor je klaar. De jongvolwassen bewoners hebben een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Doordeweeks gaan zij naar dagbesteding. In overleg met ouders of verwanten geven we de zorg en begeleiding vorm.

Zo kun je wonen

De ruime woning en is gelijkvloers en veilig ingericht voor jou en je 7 jongvolwassen huisgenoten. Jullie delen de keuken en de gerenoveerde woonkamer. Daar kun je met z’n allen iets leuks doen, knuffelen met de knuffelbeesten, (over)gooien met kussentjes, televisiekijken of gezellig samen wat eten of drinken. In de kleine snoezelruimte kom je helemaal tot rust.

En heb je behoefte om je even terug te trekken, dan kan dat in je eigen studio met een slaapkamer en badkamer. Die mag je gezellig maken met je eigen spullen. De badkamer is aangepast voor bewoners met epilepsie. Behalve 6 studio’s zijn er ook 2 appartementen. Die hebben naast een eigen slaap- en badkamer ook een zitkamer. Deze twee zitkamers gebruiken we als eetkamer en tweede woonkamer.

Ben je graag buiten? Dan zit je goed bij ons, want overdag gaan we graag een stukje wandelen, of eropuit met de duofiets. Dichter bij huis kun je je vermaken in de ruime, afgesloten tuin met een (ingegraven) trampoline en een fijne schommelbank.

Zo begeleiden we jou

Samen met jouw familie bespreken we wat je al kan, wat je leuk vindt, welke zorg en begeleiding jij nodig hebt en waarin jij je kunt ontwikkelen. We zorgen voor een voorspelbaar dagprogramma, waarin we je betrekken bij alle onderdelen van het dagelijks leven. Zo help je op je eigen manier mee aan de zorg voor je woonomgeving. We stimuleren je om je te ontwikkelen op een manier die bij jou past.

De begeleiders van Molenkamp 20 hebben veel ervaring in het ondersteunen van mensen met bijvoorbeeld een laag sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveau, een autismespectrumstoornis en epilepsie. We begeleiden je vanuit de methode Triple-C en zorgen voor veiligheid, voldoende regelmaat en een goede sfeer. We kijken naar wat jij nodig hebt en zijn er onvoorwaardelijk voor je. Zo zorgen we samen voor een betekenisvolle invulling van jouw leven, die past bij wat jij kan.

Met vragen kan jouw familie bij ons terecht. Ze zijn altijd welkom op de woning, bijvoorbeeld om mee te eten of om met jou te gaan wandelen.

Wlz-indicatie en ZZP


Om bij ons te kunnen wonen heb je een indicatie Wet langdurige zorg (Wlz) nodig met zorgprofiel VG 6 of 7.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Neem een kijkje

Heb je interesse?

Is wonen op het woonzorgpark in Ermelo iets voor jou? Of ken je iemand voor wie dit een fijne woonplek is? Bel ons dan op: 088 – 036 60 30. Wij zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden van maandag tot en met vrijdag, tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Of vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op