Adres en contact
Molenkamp 20
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning voor volwassenen met een ernstig meervoudige beperking
Molenkamp 20

Wandelen door het bosachtige park of toch een uitstapje naar het dorp? Even lekker alleen zijn in je eigen kamer of toch gezellig bij je huisgenoten zitten in de gezamenlijke ruimte? Wordt het vanmiddag een muziek luisteren of een puzzel maken? Bij Molenkamp 20 is veel mogelijk.

In het kort

Molenkamp 20 is een woning voor volwassenen met een ernstig meervoudige beperking en soms moeilijk verstaanbaar gedrag. Ze krijgen 24-uurs begeleiding, 's nachts via centraal inluisteren. Daarbij wordt gezorgd voor de veiligheid, structuur en duidelijkheid die bewoners nodig hebben. Zelfontplooiing en waardering staat binnen de begeleiding centraal. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding en krijgen andere bewoners dagbesteding op de woning.

Woning

De gelijkvloerse woning is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer met badkamer. Daarnaast is er één appartement met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken, waar de bewoners in twee groepen samen eten. Tot slot heeft de woning een fijne tuin. In verband met de veiligheid van de bewoners is een aantal ruimtes overdag op slot.

Omgeving

Het woonzorgpark in Ermelo is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende voorzieningen zoals dagbesteding, de tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het park kun je naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof, of naar het restaurant of de kiosk van De Oude School. Wandelaars en fietsers hebben voorrang, dus maak buiten een rondje en geniet van de mooie omgeving. Ook kun je spelen op een veldje, in één van de speeltuinen of lekker bewegen met de toestellen langs het Fit & Fun pad.

Het park ligt aan de rand van Ermelo en dichtbij Harderwijk, aan de rand van de Veluwse bossen. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Vanaf het park ben je ook binnen 10 minuten rijden bij strand Horst aan het Veluwemeer. Een bushalte ligt op loopafstand. Daar kun je richting het centrum van Ermelo en het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Deze woning is bedoeld voor volwassenen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) die mogelijk ook moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) vertonen. De bewoners hebben een ZZP 7-indicatie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op