Adres en contact
Molenkamp 21
3853 HG Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Wonen in studio’s en appartementen op woonzorgpark Ermelo
Molenkamp 21

Wonen

Het is vroeg in de ochtend. Een nieuwe dag is aangebroken waar je medebewoners en jij weer naar dagbesteding zullen gaan. Begeleiders helpen jouw medebewoners bij het opstarten, terwijl jij naar je favoriete muziek luistert. Een andere bewoner ervaart wat spanning, omdat hij na een rustig weekend weer naar zijn werk gaat. Een begeleider voelt dat naadloos aan en biedt de bewoner nabijheid. Jullie mogen jezelf zijn bij Molenkamp 21 en hoeven jullie niet beter of groter voor te doen. Dat is fijn.

In het kort

Molenkamp 21 is een nieuwbouwwoning voor acht bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Deze bewoners zijn allemaal uniek, met hun eigen achtergrond, zorgvraag, interesses en kwaliteiten. Ze krijgen 24-uurszorg. Daarbij richten we ons op het zo normaal mogelijke leven te lijden en 100% samen te doen. We eten samen met de bewoners in de woonkamer, iedereen heeft een eigen taak binnen de woning en in de weekenden maken zij hun eigen kamer schoon. Begeleiders ondersteunen en begeleiden waar nodig en bieden een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie.

Woning

De woning bestaat uit vier studio's en vier appartementen. De appartementen beschikken over een eigen slaapkamer, badkamer en woonkamer met een klein keukenblok. Elk appartement heeft een buitendeur naar een klein terras. Elke studio heeft ook een keukenblok en een eigen badkamer. Centraal in de woning bevindt zich de woonkamer en de keuken. Aan de voor- en achterzijde heeft de woning een grote tuin waar verschillende activiteiten gedaan kunnen worden. Zo zijn er een biljarttafel, een voetbaltafel, sporttoestellen, een bokszak en een plekje om te darten.

Omgeving

Molenkamp 21 staat op het woonzorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo. Dit is een groot woonzorgpark met veel natuur. Zo lopen de eekhoorns en de konijntjes zowat over je voeten. Er zijn veel voorzieningen, zoals verschillende dagbestedingslocaties, de tandarts, de huisarts en de fysiotherapeut. Op het park kun je ook naar de Klinkboerderij, tuincentrum de Bloemenhof of het restaurant of de kiosk van De Oude School. Het park ligt net buiten Ermelo, wat ervoor zorgt dat het park een rustige en veilige omgeving is waar de bewoners fijn kunnen wonen.

Voor wie?

De woning Molenkamp 21 is voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ze krijgen 24-uurszorg. De meeste bewoners hebben een ZZP 7-indicatie, sommigen in combinatie met aanvullende Meerzorg.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op