Begeleid wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Molenkamp 29

Wonen

Samen met de begeleiders een bezoekje brengen aan het levendige centrum van Ermelo? Of op pad binnen het bosrijke woonzorgpark? Het is allebei mooi. Of ga je toch liever naar het Veluwemeer een eindje verderop? Er is dus genoeg te genieten.

In het kort

Aan Molenkamp 29 wonen 8 volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking.  Zij hebben 24 uur per dag begeleiding en verzorging.
Ook hebben zij 10 dagdelen in de week dagbesteding, die vooral op ontdekking en beleving is gericht.
De begeleiding zorgt voor een prettige en veilige woonomgeving. Daarbij staan de mogelijkheden en wensen van elke bewoner voorop.

Adres en contact
Molenkamp 29
3853 HG Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woning is geheel gelijkvloers. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer. Een aantal slaapkamers heeft een wastafel in de kamer. De bewoners delen een badkamer en doucheruimte. Net als de grote woonkamer met open keuken. Ook is er een tweede, wat kleinere woonkamer voor de bewoners. Daarnaast is er een snoezelruimte en een kantoor. 

Omgeving

De woning staat op het mooie woonzorgpark in Ermelo. In het woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Voorzieningen zoals een supermarkt en cafetaria’s zijn op loopafstand. Ook is er een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het rustige groene woonzorgpark is ideaal om te wandelen of te fietsen.

Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen. Vanaf het park ben je binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation met bussen naar het centrum van Ermelo. Bij het centrum is ook het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Bewoners aan Molenkamp 29 zijn tussen de 25 en 75 jaar oud. Ze hebben een ernstige verstandelijke beperking, vaak in combinatie met andere beperkingen. Een aantal bewoners maakt gebruik van een rolstoel.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op