Begeleid wonen in Ermelo
Molenkamp 32-34-36-38-40

Wonen

Samen met anderen woon je op het mooie woonzorgpark in Ermelo. In je eigen kamer kun je je even terugtrekken als je daar behoefte aan hebt. In de gezamenlijke woonkamer is het altijd gezellig. Je kunt hier spelletjes spelen, tv kijken of gewoon lekker uitrusten met je huisgenoten. Als je even een frisse neus wilt halen, kun je wandelen door het park. Het is er rustig en er rijden bijna geen auto’s. Ideaal voor wandelaars.

In het kort

Aan de Molenkamp 32-40 staan woningen voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke woning heeft een eigen doelgroep. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding richt zich vooral op de behoeften en mogelijkheden van iedere bewoner. Verder zorgt zij voor structuur, duidelijkheid en veiligheid. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding.

Adres en contact
Molenkamp 32-34-36-38-40
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woningen zijn geheel gelijkvloers. Er is een grote gang die de woningen met elkaar verbindt. De centrale keuken is bereikbaar via de gang. In de groepswoningen is een gezamenlijke woonkamer. Enkele woningen hebben ook een eigen keukenblok. De bewoners hebben allemaal een eigen kamer. De badkamers worden gedeeld. Daarnaast bevindt zich nog een appartement in het gebouw. De woningen hebben een gezamenlijke grote tuin. 

Omgeving

Het pand staat op het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er is dus veel begeleiding. Alles binnen het park is op loopafstand. Er zijn voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen. Vanaf het park ben je binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation met bussen naar het centrum van Ermelo. Daar is ook het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De doelgroep loopt uiteen van mensen met een lichte tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Ook hebben veel bewoners bijkomende problematiek, zoals moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op