Beschermd wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Molenkamp 42-44-46-48-50

Wonen

Elke dag eten en drinken wij met elkaar in de gezamenlijke woonkamer. Dit doen wij op vaste momenten. Dat geeft duidelijkheid en structuur. Op de dagbesteding kunnen de bewoners dingen beleven en ervaren. Het woonzorgpark is rustig en bosrijk. Daarom wandelen we daar graag.

In het kort

Aan de Molenkamp  staan woningen voor ouderen met een zeer ernstige verstandelijke beperking. De woningen staan in de beschermde omgeving van het woonzorgpark van Ermelo. De 24-uurs begeleiding zorgt voor structuur, herkenbaarheid en veiligheid. Bij elke bewoner kijken we welke begeleiding het beste aansluit. Overdag hebben de bewoners belevingsgerichte dagbesteding.

Adres en contact
Molenkamp 42-44-46-48-50
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woningen zijn geschakeld. Elke woning heeft een grote gezamenlijke woonkamer en een aparte keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer op de begane grond. Ze delen de badkamers. De woningen hebben geen drempels en zijn goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Omgeving

De woningen staan op het woonzorgpark in Ermelo. Daar wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er is dus veel begeleiding. Een supermarkt en cafetaria’s zijn op loopafstand. Ook is er een zwembad, medische dienst, een kerk, gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral ingericht voor voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo heeft veel voorzieningen en is een leuk dorp om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen. Vanaf het park ben je binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation met bussen naar het centrum van Ermelo. Bij het centrum van Ermelo is het NS-station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor ouderen met een zeer ernstige verstandelijke beperking en die gebruik maken van een rolstoel.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op