Begeleid wonen in Ermelo
Molenkamp 52-54-56-58-60

Wonen

Rustig wakker worden in je eigen slaapkamer. Een kopje koffie drinken in de gezamenlijke woonkamer. En daarna naar de dagbesteding waar je leert en ontdekt. Binnen de woningen aan de Molenkamp wordt er gekeken naar jouw mogelijkheden en talenten.

In het kort

Op het woonzorgpark in Ermelo vind je aan de Molenkamp woningen voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op verzorging en per individu kijken wat diegene nodig heeft. Ook wordt er veel duidelijkheid en structuur geboden. Overdag hebben de meeste bewoners een vorm van dagbesteding.

Adres en contact
Molenkamp 52-54-56-58-60
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

De woningen aan de Molenkamp 52 t/m 60 zitten in een gedeelte in een groot gebouw. Het gebouw is gelijkvloers en bestaat uit vier delen. Elke woning beschikt over een gezamenlijke woonkamer en gezamenlijke badkamers. De bewoners hebben een eigen slaapkamer. Ook heeft het gebouw een ruime tuin die veel gebruikt wordt in het seizoen. 

Omgeving

Het woonzorgpark is omgeven door bomen en groene gebieden. De Veluwse bossen en het prachtige Veluwemeer zijn goed te bereiken op de fiets. Ideaal voor een uitstapje of voor een lekkere wandeling. In het park is er ook veel rust en ruimte. Het park heeft een groene uitstraling en is ingericht voor voetgangers. Er rijden weinig auto’s, wat zorgt voor een ontspannen sfeer.

Op het park is er van alles te beleven. Zo heeft het park onder andere een zwembad, een gymzaal, een kinderboerderij en een restaurant. Ook is er verschillende zorg te verkrijgen, zoals een gespecialiseerde tandarts en psychologische zorg. Binnen het park zit alles op loopafstand van elkaar af.

Natuurlijk zijn er buiten het park ook dingen te beleven. Ermelo is een bruisende stad met leuke winkels en cafetaria’s. Mocht je een keer een andere stad willen bezoeken, dan is Harderwijk een goede optie. Deze stad is vanaf het woonzorgpark zelfs goed te bereiken op de fiets!

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het centrum van Ermelo rijden er bussen naar het woonzorgpark. Het station van Ermelo zit aan de rand van het centrum en is ook goed te bereiken. Er rijden onder andere treinen richting Zwolle en Amersfoort. 

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De leeftijd varieert van 30 t/m 97 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op