Adres en contact
Molenkamp 66
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Molenkamp 66
Molenkamp

Binnen deze woning in het woonzorgpark in Ermelo kunnen kinderen zich ontwikkelen. Ook leren zij sociale vaardigheden. Vanuit een veilige, beschermde omgeving kunnen de kinderen op hun eigen tempo de wereld ontdekken en beleven.

In het kort

Aan Molenkamp 64-66 staat een woning voor kinderen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding richt zich vooral op het stimuleren en ondersteunen van de ontwikkeling. Daarnaast zorgt de begeleiding voor een veilige en prettige woonomgeving. De kinderen leren sociale en andere vaardigheden. Per kind kijken we goed wat de wensen en mogelijkheden zijn. Overdag gaan de kinderen naar school of dagbesteding.

De woning

De woning is een twee-onder-één-kap woning en heeft 2 verdiepingen. Elke woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken op de begane grond. De slaapkamers zijn verspreid over de 2 verdiepingen. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De badkamer wordt gedeeld. Verder is er een kantoor en heeft de woning een ruime tuin. Wegens de veiligheid van de kinderen zijn de deuren van Molenkamp 64 op slot.

Omgeving

De woning staat het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Alles binnen het park is op loopafstand. Er zijn cafetaria’s, winkels, een zwembad, medische dienst, kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo is een leuk dorp om te bezoeken. Ermelo ligt aan de rand van de Veluwse bossen en vanaf het park ben je binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation met bussen naar naar het centrum van Ermelo. In Ermelo is een station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Molenkamp 64-66 is een woning voor kinderen t/m 18 jaar met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op