Zorgkwekerij Bloemenhof
Adres en contact
Molenkamp 77
3853 HG Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Molenkamp 77
Molenkamp

Prachtige planten, vogelvoer, zelfgemaakte kistjes, verrassende cadeaupakketten en zelfs kippen. Bij Tuincentrum Bloemenhof is er van alles te koop en te doen. Voor ons actuele aanbod zie onze Facebook-pagina. Jij bent de afgelopen weken veel aan het werk geweest met planten en hebt zin in afwisseling. De winterperiode komt eraan, dus jij gaat aan de slag met vogelvoerproducten. Samen met je collega’s praat je over leuke ideeën voor de vogels. Daarna ga je aan de slag met de productie. Je hebt het naar je zin.

In het kort

Tuincentrum Bloemenhof is gelegen aan Molenkamp 79 in het woonzorgpark in Ermelo. Dit is een dagbestedingslocatie en leerbedrijf voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Op Tuincentrum Bloemenhof kun je veel creatieve dingen doen. Bijvoorbeeld aan de slag met stekken en verpotten, het maken van vogelvoer en houtproducten of het verpakken van producten. Ook is er een winkel waar we de producten verkopen. Als het buiten mooi weer is, werken we in onze grote tuin. In de kassen verzorgen wij planten. Samen kijken we wat jij het leukst vindt om te doen en welke mogelijkheden er zijn. Je leert verschillende vaardigheden, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

titel:"","tekst":"

Kwekerij

Tuincentrum Bloemenhof op het woonzorgpark in Ermelo heeft een gevarieerd assortiment. We hebben vaste planten, maar ook hagen, struiken, bodembedekkers, eenjarigen en in december kerstbomen. Elk jaar voegen wij soorten toe aan ons assortiment. De bestaande soorten proberen wij in de winter door te stekken en te behouden. Zo ontstaat er steeds meer diversiteit in ons aanbod.

Wij zoeken naar planten die goed te onderhouden zijn en tegen een stootje kunnen. Dat is makkelijk voor ons en voor jou. Wij kweken veelal biologisch en laten de planten op natuurlijke wijze groeien, zodat je er lang plezier van hebt.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op