Praktische info
Molenmakershoek 7-13d
7328 JK Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Vakgroep Ambachten - Schildersgroep en Fietsenmakerij
Molenmakershoek 7-13d

Werk of dagbesteding

Er is weer een nieuwe werkdag aangebroken. Samen met je begeleider fiets je naar het industrieterrein van Apeldoorn. Als je bent aangekomen op je werkplek, groet je al je collega’s. Daarna pak je een lekker kopje thee voordat je begint aan je werkzaamheden!

In het kort

Aan de Molenmakershoek 7-13d zijn werkplekken gevestigd voor mensen met een verstandelijke beperking. Op deze locatie zit Vakgroep Ambachten met de Schildersgroep en de Fietsenmakerij. Elke dag is er begeleiding aanwezig. Samen met jou kijken we welke werkzaamheden jij leuk vindt en wat je al goed kan.

De werkzaamheden

Vind je het leuk om meubels op te knappen of kapstokken te ontwerpen en te maken? Dan zit je bij de Schildersgroep op je plek. Daarnaast maken wij ook regelmatig paas- of kerstspullen. De spullen worden verkocht in de winkel.

Bij de Fietsenmakerij knappen we fietsen op. Deze fietsen komen van de gemeente, de politie en van particulieren. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het plakken van banden en spannen van kettingen. 

De werkplaats

De Fietsenmakerij en de Schildersgroep hebben ieder een eigen werkplaats. Deze zijn gevestigd aan de Molenmakershoek, bij de kringloopwinkel. De werkplaatsen staan vol gereedschap. Ook is er een lift aanwezig. Verder zijn er aparte werkhokjes met een eigen werkbank. Hier kan je rustig werken.

Omgeving

De werkplaatsen en de winkel zijn gevestigd op het industrieterrein de Molenmakershoek in Apeldoorn. Hier vind je verschillende ondernemingen. Het industrieterrein is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station van Apeldoorn is het ongeveer 15 minuten lopen naar de werkplaatsen. 

Voor wie?

Op de werkplaatsen werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 20 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op