Adres en contact
Molenweg 24-24a-26
6741 KL Lunteren
Contact opnemen Direct aanmelden

Molenweg 24-24a-26
Molenweg

De Molenweg 24-26 is een gezellige groepswoning aan het Lunterse bos. Hier wonen zestien bewoners met een matig tot licht verstandelijke beperking. De begeleiding zorgt voor structuur, rust en duidelijkheid. Je kunt samen met je medebewoners, ook aan het werk bij Zorgboerderij de Elsenhoek.

In het kort

Als je in De Molenweg woont, dan woon je landelijk. Het huis staat in het buitengebied van Lunteren tussen de weilanden, boerderijen en een paar andere woonhuizen. In de woning zijn twee woongroepen, nummer 24 en 26. Beide woongroepen hebben een gezamenlijke huiskamer. Het heeft een gezellig huiselijk karakter,  en fijne plek om thuis te komen na een drukke werkdag. Je deelt het sanitair met je medebewoners en hebt een eigen slaapkamer.

Voor wie?

De Molenweg 24 biedt een thuis aan acht bewoners; net als de Molenweg 26. In totaal wonen er dus 16 bewoners op de locatie. Iedereen heeft een matig tot licht verstandelijke beperking, en is bekend met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Mogelijk in combinatie met psychiatrische problematiek (ASS, psychotische kwetsbaarheid). De leeftijden zijn uitlopend van jongvolwassen tot ouder wordend.

Begeleiding

Op de Molenweg werken wij volgens de Triple C behandelmethode, waarbij voorspelbaarheid belangrijk is. We gaan daarbij zoveel mogelijk uit van iemands sterke kanten. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we positief blijven in het contact, ook bij probleemgedrag. We werken veel samen met de ouders en 
andere familieleden die voor de cliënt belangrijk zijn. Zo zorgen we dat de behandeling zo persoonlijk mogelijk is.

Omgeving

De Molenweg staat in een schitterende omgeving aan de rand van het Lunterse bos. Vanuit de woning kun je in 15 minuten naar het centrum van Lunteren lopen,  waar ook het treinstation is. Het centrum van Ede is op fietsafstand. Naast de woning staat Zorgboerderij en dagbestedingslocatie de Elsenhoek (ook van ’s Heeren Loo).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op