Begeleid wonen in een groepswoning in Wageningen
Mondriaanlaan 48-54

Wonen

Wakker worden! De dag begint vroeg op de Mondriaanlaan. Jullie ontbijten vandaag samen aan tafel in de keuken. Daarna ga je naar de dagbesteding. Lekker voetballen! Of je nou vandaag zelf training wil geven of een wedstrijdje wil spelen tegen je huisgenoten, aan het eind van de dag kom je doodmoe thuis. Dat is niet erg, want er wacht daar een zacht bed op je. Daar kun je heerlijk dromen over de overwinning van vandaag.

In het kort

Aan de Mondriaanlaan 48 wonen vrouwen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding. Rust en regelmaat vinden we hier belangrijk. Natuurlijk is er ook ruimte voor een grapje of een knuffel. Op Mondriaanlaan 54 werken we vanuit het idee dat bewoners meer zijn dan hun beperking, daarom richten we ons in de begeleiding vooral wie die persoon is. Bewoners geven zelf aan wat ze willen leren.

Adres en contact
Mondriaanlaan 48-54
6708 NG Wageningen
Contact opnemen Direct aanmelden

De woning

Beide woningen hebben een gemeenschappelijke woonkamer met internetaansluiting en televisie. Er is een gedeelde keuken. Daar brengen we de maaltijden en koffiemomenten gezellig samen door. In de mooie tuin kun je van de zon genieten. 
Elke bewoner heeft een eigen kamer om tot rust te komen of even televisie te kijken.

In de buurt

De woningen staan midden in de woonwijk Noordwest in Wageningen. Daar wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Er is een kinderboerderij, park, speelplaats en supermarkt.

Historisch centrum

Met het openbaar vervoer ben je in ongeveer 20 minuten in het centrum van Wageningen. Wageningen is een gezellige stad met een ongedwongen sfeer. Je kunt er een hapje eten of lekker winkelen.

Dagbesteding

Dagbesteding de Voetbalwerkplaats is in de buurt. Je kunt er voetballen, maar ook zelf training geven of je bezig houden met het onderhoud van het terrein.

Wie wonen hier begeleid?

Op Mondriaanlaan 48 woont een groep vrouwelijke bewoners. Zij zijn tussen de 30 tot 45 jaar oud. Hun verstandelijke niveau is ongeveer 2 tot 5 jaar. Het is een pittig groepje met uiteenlopende interesses en belevingswerelden. De bewoners kunnen zich op hun eigen manier of met een beetje hulp prima uitdrukken.

Op Mondriaan 54 wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking

Wil je graag komen kijken wonen op één van deze groepen? Neem dan contact met ons op. 

Adres

Mondriaanlaan 48-54
6708 NG
Wageningen

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op