Adres en contact
Fagotweg 23
4337 RC Middelburg
Meer weten? Klik! Direct aanmelden

Naaiatelier Knip-Oog Middelburg
Fagotweg 23

Werk of dagbesteding

De naaimachine ratelt en opeens verandert een oude spijkerbroek in een leuke tas of hip kussen voor op de bank. Zou jij dat ook graag doen? Bij Naaiatelier Knip-Oog leren wij jou dat graag. Misschien vind je het leuk om een mooie das te breien of te haken voor je pop? Dat kan ook bij ons op het naaiatelier. En ben jij zo creatief? Dan hebben we genoeg andere leuke karweitjes voor je.

In het kort

Op ons naaiatelier werken zo’n twintig cliënten met een verstandelijke beperking. We maken mooie dingen van stof en garen. Soms maken we producten in opdracht van anderen. 

Bij ons komen werken?

Ben jij creatief? Word je blij van mooie stoffen die je aan elkaar mag naaien of kleurige wol die door je vingers glijdt? Je kan leuke knuffels maken of slabbetjes en omslagdoeken voor baby’s. En ben je niet zo creatief, maar wel goed in sorteren van kleuren? Dan hebben we ook een mooi werkje voor jou: je stopt ministeck per kleur in bakjes. Onze goede en aardige begeleiders leren jou alles. Lijkt het je wat? Neem dan contact met ons op.

Locatie en bereikbaarheid

Naaiatelier zit in bedrijvencentrum Middelburg, samen met Atelier, de Drukkery, groenbedrijf Overwater en Facilitair Team. Je vindt het bedrijvencentrum aan de Fagotweg.

Er is een bushalte vlakbij, en voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw. Je kan ook gebruik maken van onze pendeldiensten naar de woonlocaties.

Contact

Neem voor meer informatie contact op: 0118-679014

Neem contact op