Adres en contact
Marathonlaan 11
1318 ED Almere
Contact opnemen Direct aanmelden

Naschoolse specialistische begeleiding De Kei in Almere
Marathonlaan 11

Naschoolse dagbehandeling Jeugd

In het kort

De Kei geeft 3 dagen per week naschoolse specialistische begeleiding aan kinderen in de leeftijd van 6 t/m ongeveer 13 jaar met een (licht) verstandelijke beperking en/of bijkomende gedragsproblemen. Met een vast team van vier groepsleiders worden kinderen en jongeren begeleid om met diverse vaardigheden te oefenen en aan doelen te werken.

De Kei is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.15 tot 17.15 uur. Vanuit het Olivijn lopen wij met de groep naar het tussengebouw. Kinderen van het Aventurijn of mogelijk een andere school sluiten zelf aan bij de groep of wij wachten op ze, op het schoolplein.

Voor wie

Op de Kei komen maximaal 8 kinderen op een middag. De Kei is er voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m ongeveer 13 jaar met een (licht) verstandelijke beperking en/of bijkomende gedragsproblemen. Op de Kei werken we met een vaste dag structuur. Hierin werken we aan doelen, zowel tijdens speelmomenten als tijdens groepsactiviteiten. De kinderen die op de Kei komen hebben te maken met vaardigheidstekorten, zowel sociaal-emotioneel, relationeel, als op praktisch gebied. Samen met het team en de betrokkenen worden hiervoor passende doelen opgesteld.

Bereikbaarheid

De Kei is gevestigd in het gebouw tussen de Olivijn en Aventurijn in. De meeste kinderen komen vanaf de Olivijn, een enkeling van de Aventurijn of een andere school.

Aan de voorzijde van het gebouw is een ruime parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden. Ook is de locatie bereikbaar met het openbaar vervoer, op 9 minuten loopafstand bevindt zich een bushalte

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op