Adres en contact
H.J.A. Hovens Grevestraat 1
1333 KX Almere
Contact opnemen Direct aanmelden

Naschoolse specialistische groep de Oase in Almere
H.J.A. Hovens Grevestraat 1

Leren en school Jeugd

Kinderen op de basisschool ontwikkelen zich razendsnel toch is dit niet voor elk kind een vanzelfsprekendheid. Door een lichte verstandelijke beperking ontwikkelen zij soms niet automatisch de vaardigheden die nodig zijn om mee te kunnen doen waardoor zij last krijgen van gedrags- of emotionele problemen.

In het kort

De Naschoolse specialistische groep van de Oase in Almere biedt deeltijd behandeling voor thuiswonende kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Deze deeltijdbehandeling is voor kinderen met een licht verstandelijke beperking en een ontwikkelingsachterstand op meerdere gebieden. De behandeling is gericht op toename van de praktische, sociale en communicatieve vaardigheden en vermindering van de emotionele- en gedragsproblemen van het kind waardoor hij/ zij thuis kan blijven wonen en beter functioneert in de samenleving.

Na schooltijd

De kinderen komen na schooltijd bij ons. In een groep zitten maximaal vijf kinderen. Elk kind heeft zijn eigen doelen. Aan deze doelen wordt afwisselend individueel en als groep gewerkt. Net als bij andere kinderen gaat de ontwikkeling van het kind thuis door. Het gezin speelt dan ook een belangrijke rol bij het behalen van de doelen en wij ondersteunen hen daarbij.

Voor wie?

De Naschoolse specialistische groep is er voor kinderen met een licht verstandelijke beperking en een ontwikkelingsachterstand op meerdere gebieden van 6 tot en met 12 jaar. En thuiswonend.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op