Adres en contact
Zwartewegsend 2
9255 JB Tytsjerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Natuur en Cultuurpark Vijversburg in Tytsjerk
Zwartewegsend 2

Werk of dagbesteding

Park Vijversburg in Tytsjerk heeft plek voor ongeveer 30 cliënten. Je kunt hier terecht voor een leuke en zinvolle dagbesteding in de natuur. Samen met je vaste contactpersoon maak je een bezoekschema en stel je een Samenwerkplan op met jouw persoonlijke doelen. Je kunt hier deelnemen aan zowel ochtend- als middagactiviteiten. Tussen de middag kun je de lunch die je van huis meebrengt in de gezamenlijke kantine nuttigen.

In het kort

In park Vijversburg, Het bos van Ypey, kun je terecht voor ondersteuning op het gebied van arbeid, training/vorming en vrije tijd. Vrijwilligers en professionele begeleiders helpen jou om je doelen te bereiken.

Om in het bos te werken moet je een buitenmens zijn en niet bang zijn voor een beetje regen; het werk in het bos gaat altijd door! We verzorgen de dieren in de volière, onderhouden het groen en werken in de houtwerkplaats. Geen seizoen is hetzelfde, de werkzaamheden ook niet. Waar we in de herfst de bladeren ruimen, verven we in het voorjaar de bankjes. Samen met jou kijken we wat jouw doelen zijn en passen we de werkzaamheden aan. Maatwerk, in een dynamische en groene omgeving.

Omgeving

In Leeuwarden en omgeving is park Vijversburg, in de volksmond Het Bos van Ypey, een begrip; menig kind heeft de grot bezocht, kastanjes gezocht in de herfst of de kippen in de volière gevoerd. Ook volwassenen vermaken zich in dit park.

Natuur en cultuur gaan samen in park Vijversburg. Het historische deel van het park is voor het grootste deel aangelegd in de 19e eeuw. Het park biedt rust en ruimte. Vanaf het begin van deze eeuw is er veel in het park veranderd. Het park is flink uitgebreid en er zijn allerlei nieuwe voorzieningen bijgekomen. Voor het publiek is er nu veel meer te doen en te beleven. Meer weten over deze prachtige historische plek? Kijk eens op https://vijversburg.nl.

Bereikbaarheid

Je kunt het park goed bereiken met de auto via de N355. Aan deze weg, de Rijksstraatweg, stopt ook een bus. Vanaf hier loop je binnen een paar minuten naar park Vijversburg.

Voor wie

In park Vijversburg ben je met zowel een WLZ- als WMO-indicatie welkom. Eigen kracht, eigen regie en maatwerk vinden we erg belangrijk. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

Zwartewegsend 2
9255 JB Tytsjerk

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op