Adres en contact
Noordstraat 58
4361 BN Westkapelle
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Westkapelle
Noordstraat 58

Wonen

In het kort

De Noordstraat is een woning in het dorp van Westkapelle waar 9 bewoners verdeeld zijn over een woonhuis en appartementen. Op de locatie is 24/7 een begeleider aanwezig. Aan de overkant van de straat is een supermarkt. Strand en winkels zijn op 5 minuten loopafstand.

De woning

In het woonhuis is plaats voor 3 bewoners en er zijn 6 plaatsen in de appartementen. Er is een gemeenschappelijke tuin die als binnenplaats dient. Iedere bewoner heeft zijn eigen kamer, slaapkamer, badkamer, keukenblokje en wc. Op de woning zijn overdag tenminste twee begeleiders aanwezig en een slaapdienst. Overdag hebben de bewoners dagbesteding. In het woonhuis wordt gekookt voor bijna de hele groep. 

Voor wie

Op de locatie Noordstraat wonen cliënten met licht/matig verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische/ gedragsproblematiek en/of stoornissen in het ASS. Momenteel wonen hier acht bewoners, bestaande uit mannen en vrouwen in de leeftijdsgroep tussen 30 tot 60 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op