Adres en contact
Noordwolderweg 10
9784 PA Noordwolde
Contact opnemen Direct aanmelden

Zorgboerderij ’n Goudstee in Noordwolde
Noordwolderweg 10

Werk of dagbesteding

In het kort

’N Goudstee is een zorgboerderij in Noordwolde die gerund wordt door het echtpaar Tonnie en Erna Veening. Er werken hier cliënten van ’s Heeren Loo. Zij helpen bijvoorbeeld bij het verzorgen van de dieren of het werken in de tuin. Daarbij worden ze begeleid door de eigenaren, een tweetal vaste begeleider, en vrijwilligers. Veiligheid en enthousiasme staan daarbij voorop.

De boerderij

Welkom op de boerderij! Je vindt hier onder andere paarden, varkens, kleinvee en ruim 60 melkkoeien. Ook verbouwen we groente in onze moestuin en kas. Natuurlijk zorgen we niet alleen dat de dieren het naar hun zin hebben. Regelmatig organiseren we gezellige activiteiten. Denk daarbij aan een familiedag, een ritje met de huifkar of een middagje vissen.

Bij ons komen werken

Heb je een verstandelijke beperking of om een andere reden afstand tot de arbeidsmarkt? En ben je een actief type dat het liefst de hele dag buiten is? Dan kun je bij ons komen werken. Enkele activiteiten van de zorgboeren zijn het verzorgen van de dieren, het werken in de tuin en de kas, houtklussen en klussen in de werkplaats. Hieraan kun jij uiteraard een grote bijdrage leveren.

Wie werken hier?

Er werken bij ons mensen met een verstandelijke beperking. Verder komt er ook autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag voor. Sommige van onze werknemers hebben een burn-out of om een andere reden een grote afstand tot de arbeidsmarkt. We werken samen in groepen van maximaal 10 mensen.

Kom gerust eens langs voor een rondleiding of een gesprek. Uiteraard mag je ook een dagje mee komen lopen!

Locatie en bereikbaarheid

Zorgboederij ´n Goudstee ligt in een landelijke omgeving in Noordwolde. Noordwolde is een klein dorp zo´n 5 kilometer buiten Bedum, vlakbij Groningen. Op ongeveer 7 minuten lopen van de boerderij vind je ook een bushalte met een directe verbinding naar Heerenveen.

Adres en contact

Noordwolderweg 10
9784 PA
Noordwolde
tonnie@goudstee.nl
06 – 33 34 96 77
050 – 301 43 40

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op