Adres en contact
Notenhout 24
1787 RJ Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Notenhout 24

Wonen

Op terrein Noorderhaven is geen dag hetzelfde. Ga de dieren voeren op de kinderboerderij, bezoek één van de sterrenkijkavonden op de Cees Buining-sterrenwacht of haal je medebewoners over een dagje naar de manege te gaan. Misschien mag je wel op één van de paarden rijden! Als je ’s avonds thuiskomt op de gezellige woongroep en je bed in rolt, hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je niet kunt slapen: de buitenlucht maakt je op een fijne manier moe!

In het kort

Is een sfeervolle, gezellige woning op het woonzorgpark in de wijk 't Laar voor 6 jonge mensen met een ernstige meervoudige beperking. Iedere bewoner heef een persoonlijk ontwikkeldoel. Bewoners gaan van maandag t/m vrijdag naar ontwikkelingsgerichte dagbesteding of naar school.

Woning

In totaal is er ruimte voor zes bewoners die elk hun eigen slaapkamer hebben. Vier slaapkamers hebben een eigen badkamer, en twee sluiten aan op een grote gedeelde badkamer. Verder heeft het gebouw een speelkamer, keuken, woonkamer met eetgedeelte en een ruime gang.

Omgeving en bereikbaarheid

Notenhout 24 ligt op terrein Noorderhaven, een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het terrein staan verder onder andere een huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij. Ben je nieuwsgierig ingesteld, dan kun je ’s avonds zelfs een keer een kijkje komen nemen op de Cees Buining-sterrenwacht. 

In de gemeente Den Helder heeft ’s Heeren Loo verschillende dagbestedingslocaties. Zo is er in Julianadorp dagbesteding De Boterbloem, een textielwerkplaats waar de cliënten ook kunnen helpen in de winkel. 

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt.

Voor wie

Notenhout 24 is een ontwikkelingsgroep voor jongvolwassenen die zowel een lichamelijke als een verstandelijke beperking hebben. In de groepswoning wonen momenteel vijf vrouwen en één man. 

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op