ODC de Perenboom
Perenhout 27

Behandelen

De Perenboom is een orthopedagogisch dagcentrum (ODC) bestemd voor kinderen met een ernstige verstandelijke en/of meervoudige beperking in de leeftijdsgroep van 4-18 jaar.

In het kort

Bij ODC de Perenboom kun je terecht voor een dagprogramma met integraal aanbod, waar behandeling (fystiotherapie, logopedie etc. ), educatie en dagbesteding een onderdeel van zijn. Begeleiding en behandeling is gericht op individuele ontwikkeling en is afgestemd op de belevingswereld van jou als kind. Dit betekent: je onvoorwaardelijk welkom en veilig voelen, begrenzing krijgen waar nodig, gestimuleerd worden in je mogelijkheden en hulp krijgen waar het niet lukt. Bij ODC de Perenboom werken professionele medewerkers die zorgdragen voor de basisvoorwaarden als veiligheid, structuur, zorg en nabijheid. De begeleiders zijn bevoegd om specialistische zorg (zoals sondevoeding) te geven.

Adres en contact
Perenhout 27
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Omgeving

Het ODC de Perenboom bevindt zich in de dagbestedingslocatie van woonzorgpark Noorderhaven. Noorderhaven is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere voorzieningen en woningen van ’s Heeren Loo vindt.

Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, met onder ander een gezellig centrum en een schitterende haven. Het strand is nabij.

Bereikbaarheid

Het ODC is gelijkvloers ingericht en rolstoeltoegankelijk. De bus stopt op het terrein van Noorderhaven. Het treinstation bevindt zich op 6 km afstand. Het dagcentrum is 5 dagen per week geopend van 8.30 tot 16.30 uur en is op feestdagen gesloten.

Voor wie

Voor kinderen met een ernstige verstandelijke en/of meervoudige beperking in de leeftijdsgroep van 4-18 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op