Alle zorg verstandelijke beperking op één locatie | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw

Onze woonzorgparken / wijken

Zoek je een veilige omgeving voor je kind of familielid met alle zorg en behandeling dichtbij? En een omgeving die helemaal is afgestemd op mensen met een verstandelijke beperking? Zodat je kind of familielid zich vertrouwd en begrepen voelt? Dan is wonen of dagbesteding op een van onze woonzorgparken misschien een mooie kans. Maar ook voor mensen zonder beperking zijn de woonzorgparken een bezoekje waard. De rust, het groen, een kinderboerderij, een theehuis of de speeltuin. Er is voor ieder wat wils.

Almere

Woning in Almere

In Almere ondersteunen, begeleiden en behandelen we mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Lees meer

Arduin

Wonen met anderen bij 's Heeren Loo

Zorgorganisatie Arduin is in mei 2019 gefuseerd met ’s Heeren Loo. Arduin gaat voortaan verder als de Zeeuwse regio van ’s Heeren Loo.

Lees meer

Bedum

In de wijk Ter Laan in Bedum wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren bij elkaar. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieni...

Lees meer

Boldershof

Woonzorgpark Boldershof

Dichtbij het gezellige dorpshart van Druten ligt Boldershof. Hier wonen en werken mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Lees meer

De Hartenberg

In de prachtige, bosrijke omgeving van Wekerom ligt De Hartenberg. Hier wonen, werken, leren en recreëren mensen met een verstandelijke beperking.

Lees meer

Ermelo

Wonen en zorg op woonzorgpark Ermelo

In een bosrijke omgeving ligt woonzorgpark Ermelo. Hier wonen en werken mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.

Lees meer

Groot Emaus

Vier jongeren zitten op de grond

Het orthopedagogisch behandelcentrum Groot Emaus in Ermelo behandelt jongeren met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen.

Lees meer

Groot Schuylenburg

Huis aan de Achisomoglaan in Apeldoorn

In het Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Lees meer

Harderwijk

Werken bij een kringloop

In Harderwijk organiseren de zorg zoveel mogelijk in de eigen, vertrouwde omgeving.

Lees meer

Het Westerhonk

Woonzorgpark Het Westerhonk

Vlakbij het strand en de duinen in Monster ligt woonzorgpark Het Westerhonk. Hier wonen en werken mensen met én zonder verstandelijke beperking.

Lees meer

Nijkerk

In Nijkerk ondersteunen, begeleiden en behandelen we mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Lees meer

Noorderhaven

Woningen Noorderhaven

Vlakbij het strand en de duinen in Julianadorp ligt woonzorgpark Noorderhaven. Hier wonen en werken mensen met én zonder verstandelijke beperking.

Lees meer

Steunpunt Rivierenland

Praktische ondersteuning in het gezin van 's Heeren Loo
Hulp in eigen omgeving voor kind- jeugd en gezin

Woon je thuis en heb je soms hulp nodig, voor jezelf of voor je kind? Dan kan je rekenen op de ondersteuning van Steunpunt Rivierenland.

Lees meer

Willem van den Bergh

Woning Noordwijk

Aan de rand van Noordwijk ligt woonzorgpark Willem van den Bergh. Hier wonen en werken mensen met én zonder verstandelijke beperking.

Lees meer

Zuid-Nederland

Belevingsgerichte activiteiten bij 's Heeren Loo

In Noord-Brabant en Limburg zijn we sinds kort actief en breiden we onze activiteiten uit. Steeds vaker kunnen we je daarom ook dicht bij huis helpen.

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over onze woonzorgparken/wijken. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven