Begeleid wonen Almere | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Binnenkant woning Almere

Wonen

Je kunt bij ons beschermd of begeleid wonen. Zelfstandig of in een woongroep. Van lichte ondersteuning tot 24-uurs zorg. Er is van alles mogelijk. Hoe wil jij wonen?

Zoek je hulp of ondersteuning thuis of wil je onder begeleiding wonen? Voor bijna alle zorgvragen vinden we een antwoord. Samen zoeken we een woonplek waar jij je thuis voelt.

Zelfstandig of begeleid wonen

Zelfstandig wonen met een beetje hulp

Heb je een kind of familielid met een verstandelijke beperking? Dan zorgt een paar uur ondersteuning thuis er vaak al voor dat jouw kind of familielid in zijn eigen huis kan blijven wonen. De ondersteuning is gevarieerd en op maat: van enkele uren zorg/begeleiding thuis tot ondersteuning om op eigen benen te staan.

Begeleid wonen

In Almere kun je wonen in een eigen appartement, mét begeleiding. Zo leer je zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken naar de beste oplossing voor jou. Van lichte ondersteuning tot 24-uurs zorg in een woongroep.

Bekijk onderstaande woningen:

Begeleid wonen in Almere

Wonen in een groepswoning voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking.

Lees meer
Begeleid wonen in Almere

Een woning met gebedsruimte voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over wonen in Almere. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven