Jeugd en verstandelijke beperking in Bedum | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Jeugd in noordoost Nederland

Behandeling op school

Kan je kind niet goed meekomen op school? En wil je graag dat je kind behandeling krijgt voor het gedrag of voor de ontwikkeling? Dan kun je terecht bij het behandelonderwijs van ’t Koepeltje. Onder begeleiding van gespecialiseerde medewerkers zorgen we dat je kind zich weer veilig leert voelen én om school weer leuk te gaan vinden.

De behandelonderwijs klas van ’t Koepeltje is voor kinderen van 5-12 jaar met diverse problemen, waardoor zij niet meer kunnen meedoen in het reguliere of het speciaal onderwijs. Elke klas bestaat uit maximaal 8 kinderen en twee begeleiders. Je kind krijgt ook ondersteuning van een GZ-psycholoog en een gedragswetenschapper.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over ondersteuning, begeleiding en behandeling in Bedum. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Bedum

Neem contact op
Terug naar boven