Werken en leren in Bedum | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Werken en leren in Bedum

Leren is leuk! Want hoe meer je leert, hoe meer je kunt. Thuis, op het werk of op de dagbesteding. Je wordt steeds zelfstandiger. Maar wat wil jij eigenlijk leren? En hóe wil je leren? Praat daar eens over met jouw ouders of verzorgers. Of bel óns. We denken graag met je mee.

Heb jij een (licht) verstandelijke beperking? In de regio Bedum kun je op allerlei manieren werken en leren.

Werken met begeleiding van een jobcoach

Werken is gezellig. En je leert heel veel. Zoek jij werk? De jobcoach van ’s Heeren Loo helpt je graag. De jobcoach hoort graag waar jij goed in bent. En wat jij wilt leren. Samen zoeken jullie naar goed en leuk werk. De jobcoach helpt met solliciteren, want dat is natuurlijk best spannend.

Heb je leuk werk gevonden dat bij je past? Dan komt de jobcoach regelmatig langs. De jobcoach hoort graag of het goed gaat op het werk. En of jij tevreden bent. Je wordt steeds zelfstandiger.

Jobcoaching voor bedrijven

De jobcoach is er ook voor bedrijven die iemand met een (licht) verstandelijke beperking in dienst willen nemen. Hij helpt het bedrijf dan om een geschikte medewerker te vinden. De jobcoach weet natuurlijk alles over de voordelen daarvan voor bedrijven.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over ondersteuning, begeleiding en behandeling in Bedum. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Bedum

Neem contact op
Terug naar boven