Werken, leren en dagbesteding in Bedum | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw

Werken, leren en dagbesteding in Bedum

Iedereen wil overdag lekker bezig zijn. Of je nu jong of oud bent. Met of zonder beperking. Je wilt werken op een leuke werkplek. Of activiteiten doen op dagbesteding. Net wat bij jou past! Werken is leuk en je leert er veel van. Heb jij een (licht) verstandelijke en/of een lichamelijke beperking? In de regio Bedum kun je op allerlei manieren werken, leren of dagbesteding vinden.

Dagbesteding op ‘t Palet 

Middenin de weilanden van Zuidwolde ligt dagbestedingscentrum Het Palet. Hier kun je terecht voor arbeidsmatige dagbesteding. Mensen uit de omgeving kunnen er tuinplantjes of haardhout kopen. Ook kunnen ze een origineel cadeau kopen uit de kaarsenmakerij, het keramiekatelier, de houtwerkplaats of de afdeling bloemen en planten. In de kantine werken mensen met een verstandelijke beperking. Het Palet is dus niet alleen een dagbestedingslocatie, maar ook een plek waar mensen met een verstandelijke beperking en omwonenden elkaar ontmoeten. Het centrum is geopend op werkdagen.

Cadeauwinkel Kadootje Opmaat

Heb je graag contact met klanten? En leer je graag nieuwe dingen? Dan kun je misschien werken in cadeauwinkel Kadootje Opmaat. Je verkoopt hier allerlei leuke cadeautjes. 

Copyshop Copy Opmaat

Werk je graag met je handen? Bij Copyshop Copy Opmaat doe je van alles: lamineren, inbinden, bedrukken en kopiëren. Je leert dus heel veel. 

Kinderboerderij Maatjeshonk

Houd je van dieren? En vind je het niet erg om vieze handen te krijgen? Dan past Kinderboerderij Maatjeshonk precies. Je verzorgt de dieren en houdt de boerderij netjes. 

Kunstuitleen

Houd je van kunst? En maak je graag schilderijen? Dat kan bij de Dagbestedingsgroep Schilderen in Bedum. Je leert hier allerlei schildertechnieken. Als je dat wilt, gaan jouw schilderijen naar Kunstuitleen Opmaat. Hier lenen mensen jouw schilderij. Ze nemen je schilderij dan mee naar huis en hangen dat thuis op. Na een half jaar brengen ze het schilderij weer terug naar de Kunstuitleen. 

Ontmoetingscentrum

Wilde je altijd al werken in de horeca? Dat kan in het Ontmoetingscentrum. Je leert hier van alles. Je maakt lunch, broodjes en warme en koude gerechten. Je leert afwassen in de spoelkeuken. En als je wilt, leer je hoe je koffie en thee serveert bij vergaderingen. 

Dagbesteding in het activiteitencentrum

In het activiteitencentrum kun je van alles doen. Zoals schilderen, handwerken, snoezelen, sporten en bewegen. Het gaat om activiteiten voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen en voor ouder wordende cliënten. 

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over ondersteuning, begeleiding en behandeling in Bedum. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Bedum

Neem contact op
Terug naar boven