Werken, leren en dagbesteding in Bedum

Iedereen wil overdag lekker bezig zijn. Of je nu jong of oud bent. Met of zonder beperking. Je wilt werken op een leuke werkplek. Of activiteiten doen op dagbesteding. Net wat bij jou past! Werken is leuk en je leert er veel van. Heb jij een (licht) verstandelijke en/of een lichamelijke beperking? In de regio Bedum kun je op allerlei manieren werken, leren of dagbesteding vinden.

Werken met begeleiding van een jobcoach

Werken is gezellig. En je leert heel veel. Zoek jij werk? De jobcoach van ’s Heeren Loo helpt je graag. De jobcoach hoort graag waar jij goed in bent. En wat jij wilt leren. Samen zoeken jullie naar goed en leuk werk. De jobcoach helpt met solliciteren, want dat is natuurlijk best spannend.

Heb je leuk werk gevonden dat bij je past? Dan komt de jobcoach regelmatig langs. De jobcoach hoort graag of het goed gaat op het werk. En of jij tevreden bent. Je wordt steeds zelfstandiger.

Jobcoaching voor bedrijven

De jobcoach is er ook voor bedrijven die iemand met een (licht) verstandelijke beperking in dienst willen nemen. Hij helpt het bedrijf dan om een geschikte medewerker te vinden. De jobcoach weet natuurlijk alles over de voordelen daarvan voor bedrijven.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over ondersteuning, begeleiding en behandeling in Bedum. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Bedum

Neem contact op