Boldershof: middenin de samenleving

Welkom bij ‘s Heeren Loo, locatie Boldershof in Druten. Een bijzondere plek midden in een woonwijk waar mensen met een verstandelijke en/of andere beperking samen wonen, werken, leren en recreëren. Woon je ergens anders in de regio*? Dan ondersteunen we jou bij je thuis. Je kunt dan naar Boldershof komen om nieuwe dingen te leren. Bijvoorbeeld bij de dagbesteding.

Kom je hier wonen? Dan heb je alles wat je nodig hebt op loopafstand. Je werk of dagbesteding, clubs voor je vrije tijd, een medisch centrum, het gezellige dorpshart van Druten en de mooie natuur van de uiterwaarden van de Waal. Kom eens langs! Boldershof, al meer dan 100 jaar een goede buur in Druten.

*De regio bestaat uit de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Berg en Dal, West Maas en Waal, Druten, Heumen en Mook.

Nieuws Boldershof

Contact

Heb je hulp nodig?

Wil je meer weten over locatie Boldershof in Druten. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Boldershof

Neem contact op