Begleiding op en buiten school op woonzorgpark Boldershof

Begeleiding op en buiten school

Heb je extra ondersteuning nodig op de peuterspeelzaal, de basisschool of in het voortgezet onderwijs? Dan kunnen we je daarbij helpen, binnen of buiten de klas. Dat kan tijdens schooltijden, maar ook daarbuiten. Zo kun je voor en na school, in het weekend en tijdens vakanties terecht bij de buitenschoolse opvang in Druten.

En ga je straks van school? Dan denken we met je mee over wat je dan kunt gaan doen. Denk aan het zoeken naar passende dagbesteding of (betaald) werk. Ook kun je bij de academie voor Zelfstandigheid nieuwe dingen leren. Zodat je jouw dromen over hoe je wilt wonen en werken kunt waarmaken.

Lees de verhalen van Tonny, Thomas en Anita

 • Tonny's zoon Thomas krijgt begeleiding op en buiten school vanuit het Bolderhof
  Tonny

  Nu zouden we niet meer zonder kunnen, maar het was best een stap om op zoek te gaan naar hulp. Thomas is begonnen met naschoolse opvang op woensdagmiddag. Nu gaat hij ook in de vakanties drie dagen per week. De volgende uitdaging voor hem is dat hij hier gaat logeren. Dat is ook voor ons als gezin een grote stap, maar wel nodig om het vol te houden.

 • Thomas krijgt begeleiding op en buiten school vanuit het Bolderhof
  Thomas

  Het is fijn als je vrienden hebt en samen dingen kunt doen. Hier kunnen we over jongensdingen praten en lekker voetballen. De begeleiding doet het goed. Ze zijn duidelijk en helpen bij het oplossen van problemen als het zelf niet lukt.

 • Begeleiding op en buiten school op woonzorgpark Boldershof
  Anita

  Bij de opvang staat de globale tijdsindeling vast, maar Thomas en de andere jongens kunnen samen met de begeleiders hier verdere invulling aan geven. Zo kunnen ze zaken centraal zetten die zij belangrijk vinden voor die dag. Iedere vakantie word ik uitgenodigd om een kop koffie met ze te drinken. Dan vertellen ze vol enthousiasme verhalen over waar ze tijdens de opvang mee bezig zijn, wat ze meemaken op school, en andere zaken die ze met me willen delen. De jongens houden ons scherp in wat anders en beter zou kunnen.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over begeleiding op en buiten school. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Boldershof

Neem contact op