Iedereen is welkom op woonzorgpark Boldershof

Iedereen is welkom

Boldershof ligt midden in een woonwijk tussen andere huizen. Je ontmoet er andere mensen en doet volop mee in de samenleving. Wil je de sfeer eens proeven? Kom dan eens langs en maak een wandeling over het terrein en in de omgeving.

Je ontmoet dan ook cliënten van Boldershof. Zoals bij de kinderboerderij, waar allerlei dieren wonen. Bijvoorbeeld schapen, geiten, konijnen en kippen. Of bij winkel Uit de Kunst. Daar kun je leuke artikelen kopen die cliënten hebben gemaakt.

Er zijn ook allerlei ontspannende activiteiten op Boldershof waar je aan kunt meedoen. Ook als je niet hier woont. Zo zijn er clubs waar je lid van kunt worden. En disco-avonden, filmmiddagen en feestjes met carnaval en Koningsdag.

Je bent altijd welkom!

Lees de verhalen van Els, Anne en Inge

 • Iedereen is welkom bij woonzorgpark Boldershof
  Inge

  Trots, dat zijn we allemaal op Anne. Anne zag dat wij allemaal in de horeca werkten, en wilde graag hetzelfde doen. Wat is ze trots dat ze nu al enige tijd in de horeca werkt. “Hetzelfde als mama en mijn zussen”. Met gezamenlijke etentjes serveert An dan ook netjes de borden uit. En laat ons zien wat ze allemaal heeft geleerd. Ze vertelt ons ook altijd trots dat ze op zaterdag moet werken. “Net zoals jullie hè Inge”, zegt ze dan. Horecatijgers zijn we bijna allemaal in ons gezin. En daar is An er één van!

 • Anne werkt bij restaurant Pauli's op het Boldershof
  Anne

  Ik kom uit een echte horecafamilie, mijn moeder en mijn zus werken ook in de horeca. Toen ik in Druten kwam wonen, ben ik bij Pauli’s gaan werken, en daarna bij De Kapitein aan de Veerdam. Ik ben blij en trots dat ik er werk. Ik help graag mensen. Het fijne hier zijn de vriendelijke gasten en de vriendelijke collega’s. Ik vind al het werk leuk, maar het leukste vind ik het om achter de kassa te staan. Wat wel grappig is, is dat ik Els heb aangenomen toen ze hier kwam solliciteren.

 • Els werkt als begeleider op het Boldershof
  Els

  Het is heel knap van Anne dat ze het diploma AKA (arbeidsmatig gekwalificeerd assistent) heeft behaald. We hebben toen een aangepast lesprogramma gemaakt met picto’s en foto’s uit onze eigen werkomgeving. Elke dag kiezen we een competentie, en bespreek ik met Anne hoe het die dag is gegaan. Anne is enorm behulpzaam en collegiaal. Ze is een hele goede gastvrouw en altijd bereid extra te werken. Je kunt wel merken dat er horecabloed door haar aderen stroomt.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Boldershof. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Boldershof

Neem contact op