Iedereen is welkom op woonzorgpark Boldershof

Iedereen is welkom

Boldershof ligt midden in een woonwijk tussen andere huizen. Je ontmoet er andere mensen en doet volop mee in de samenleving. Wil je de sfeer eens proeven? Kom dan eens langs en maak een wandeling over het terrein en in de omgeving.

Je ontmoet dan ook cliënten van Boldershof. Zoals bij de kinderboerderij, waar allerlei dieren wonen. Bijvoorbeeld schapen, geiten, konijnen en kippen. Of bij winkel Uit de Kunst. Daar kun je leuke artikelen kopen die cliënten hebben gemaakt.

Er zijn ook allerlei ontspannende activiteiten op Boldershof waar je aan kunt meedoen. Ook als je niet hier woont. Zo zijn er clubs waar je lid van kunt worden. En disco-avonden, filmmiddagen en feestjes met carnaval en Koningsdag.

Je bent altijd welkom!

Lees de verhalen van Els, Anne en Inge

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Boldershof. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Boldershof

Neem contact op
Terug naar boven