Meisje aan het schilderen

Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen

Of je nu jong of oud bent, met of zonder beperking, je wilt overdag lekker bezig zijn. Op een fijne werkplek of bij de dagbesteding. Dat is leuk en je leert er veel van. Onze medewerkers van Zorgbemiddeling helpen jou bij het vinden van een plek die bij jou past, binnen of buiten ’s Heeren Loo.

In je vrije tijd is er van alles doen op Boldershof. Er zijn bijvoorbeeld clubs waar je lid van kunt worden. Lekker bewegen, of gezellig koffie drinken. En we organiseren allerlei leuke activiteiten. Zoals disco’s, karaoke, filmmiddagen en feestjes met carnaval en Koningsdag. In Druten, maar ook op andere plekken in het Land van Maas en Waal.

Lees de verhalen van Henny, Carla en Esther

 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen op woonzorgpark Bolderhof
  Henny

  Carla is erg enthousiast en vooral ook trots op haar nieuwe werk. Ze pakt de map erbij om te vertellen wat ze aan het leren is. Tegelijkertijd zie ik dat dit voor haar ook een prima manier is om het geleerde vast te houden. Het een leven lang mogen leren is voor Carla essentieel om plezier te houden in haar werk en in haar leven. Het verhoogt vooral ook haar eigenwaarde.

 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen op woonzorgpark Boldershof
  Carla

  Ik wil graag nieuwe dingen leren. Het liefst wat moeilijkere dingen zodat het even duurt voordat ik het kan. Als het te makkelijk is vind ik het niet leuk. Bij Uit de Kunst heb ik veel geleerd. Ik werk daar nog steeds graag maar ben er wel een beetje uitgeleerd. Daarom ben ik nu ook bij de Multimediagroep. Ik leer foto’s maken, ze op de computer zetten, sorteren en bewerken. Ik wil ook graag leren hoe ik een fotoalbum maak van mijn vakantiefoto’s en hoe Facebook werkt.

 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen op woonzorgpark Boldershof
  Esther

  Ik ken Carla als iemand die graag wil leren en overal voor open staat. Carla leert niet alleen graag, maar ook snel. Als er dingen zijn die ze moet onthouden, dan typt ze die in een bestandje op de computer, dat helpt haar goed. Soms doet de computer niet wat ze wil en raakt ze gespannen. Ik leer haar dan om rustig te blijven en een stapje terug te doen.

Dagbesteding

Cadeauwinkel Uit de Kunst

Welkom bij Cadeauwinkel Uit de Kunst, jouw plek voor creativiteit in Druten! In het centrum van Druten máken en verkopen wij handgemaakte kunst en unieke geschenken.

Bij Cadeauwinkel Uit de Kunst draait het om kunst, ambacht en gezelligheid. Wij maken alle producten zelf in ons gezellige atelier achter de winkel. Ook werken wij samen met andere dagbestedingsgroepen die geweldige dingen maken.

Of je nu dol bent op schilderen, knutselen of gewoon wilt helpen in de winkel, we hebben altijd ruimte voor jou. We zijn open van maandag tot en met zaterdag, dus je kunt kiezen wanneer je wilt langskomen.

Decoratiegroep

Mozaïeken, papier knippen, scheppen, plakken en laten drogen, we doen het allemaal! Het is een hele klus om geschept papier te maken. Van het handgeschepte papier maken we schilderijen, kaarten, cadeaulabels en andere decoratie. We werken op bestelling voor scholen en andere organisaties, maar leveren ook aan cadeauwinkel Uit de Kunst.

Kaarsenatelier

Wil je weten hoe een kaars wordt gemaakt? Dat leer je stap voor stap in het Kaarsenatelier! Met een groep van ongeveer tien mensen maken we allerlei kaarsen van natuurlijke materialen en grondstoffen. Onze producten worden verkocht in cadeauwinkel Uit de Kunst.

Keramiekatelier

Wil je iets nieuws proberen? Bij ons kun je met klei werken en prachtige schalen, potten en kandelaren maken. Maak je geen zorgen over vieze handen; klei is leuk om mee te kneden!

Als je kunstwerk af is, laten we het drogen en bakken we het in een speciale oven. Daarna kun je het schilderen in mooie kleuren en personaliseren. En het beste? Je creaties worden verkocht in cadeauwinkel Uit de Kunst.

Transportgroep

Zin in frisse lucht? De Transportgroep is jouw plek! We zijn een echte buitengroep waar de meeste activiteiten in de buitenlucht plaatsvinden. Wat doen we? Nou, van wijkpost tot boodschappen bezorgen en het legen van de prullenbakken, we zijn altijd in beweging. En een beetje regen deert ons niet! Dus als je houdt van buiten zijn en actief bezig zijn, sluit je dan bij ons aan. Samen zorgen we voor een mooi en opgeruimd woonzorgpark.

PostKopie&Zo

Onze locatie PostKopie&Zo bestaat uit een postkamer en kopiegroep.

Binnen de postkamer maken wij mooie dingen van papier. Je leert er wat kopiëren, lamineren en inbinden is. En hoe je dat met apparaten kunt doen.

Bij de Postkamer verzorg je de interne en externe post van ’s Heeren Loo in Druten. Je sorteert de post die binnenkomt. En je brengt die post naar de juiste plek op het terrein van Boldershof. De Postkamer is daarnaast een Homerrr buurtpunt. De deur staat de hele week open voor buurtbewoners wie een pakketje willen versturen.

Kinderboerderij

Als dieren jouw passie zijn, dan is Kinderboerderij De Boldershoeve jouw plek! Hier zorgen we liefdevol voor varkens, schapen, mini-koeien, konijnen, geiten en kippen. We zorgen dat ze genoeg eten, drinken en aandacht krijgen, en dat hun huisjes altijd schoon zijn. Naast de zorg voor de dieren op onze boerderij, helpen wij ook op het Hertenkamp in Druten.

De kinderboerderij is een ontmoetingsplek voor bewoners van Druten. Regelmatig komen buurtgenoten de dieren bewonderen. Ook kunnen zij op de boerderij eieren, honing en andere lokale producten kopen.

Natuur en dier

Vind jij het leuk om bezig te zijn met het buitenleven en de seizoenen, maar is het werken op de Kwekerij of Boerderijgroep net een stapje te veel? Dan is deze groep misschien wel hartstikke leuk voor jou! Aangepast op individuele behoeften hebben wij een belevingsgericht dagprogramma gerelateerd aan alles rondom de natuur en dier.

De Kwekerij

Houd je van de natuur en van natuurlijke materialen? Het werk op de kwekerij heeft allemaal te maken met tuin, natuur en houtbewerking. Er is een bloementuin, een groentetuin en een kas. Onze werkzaamheden zijn seizoensgebonden.

Naast alle werkzaamheden buiten, maken wij ook mooie spulletjes zoals vogeltaarten, vogelhuisjes en kerststukjes. Die verkopen we aan de mensen uit het dorp die op bezoek komen.

Ontwikkel- en trainingsgroepen

Bij de Ontwikkel- en trainingsgroepen (OTG) draait alles om leren op jouw eigen tempo. We richten ons op vaardigheden in de horeca en dienstverlening, zoals koffiezetten, koken, tafeldekken, schoonmaken, afwassen, wassen, en bestellingen bezorgen. Bij OTG kun je op een toegankelijke en begrijpelijke manier nieuwe vaardigheden aanleren, zodat je kunt groeien in horeca en dienstverlening op jouw eigen tempo.

Vita Cocon

Creatief bezig zijn, afgewisseld met belevingsgerichte activiteiten; daar draait alles om bij Vita Cocon! Een dagprogramma aangepast op jouw individuele behoeften, waar naast het maken van producten ruimte is voor ontspanning.

De Triangel

Ook als je ernstig meervoudig beperkt bent, ben je van harte welkom bij onze dagbesteding. Bij De Triangel bieden wij een fijne plek afgestemd op de behoeften van deze doelgroep. Bij ons draait alles om jouw zintuigen en hoe jij de wereld beleeft. We doen dingen zoals snoezelen, luisteren naar muziek, zachte massages, wellness, koken en bakken, en boeiende verhalen vertellen.

Industriegroep de Jutter

Bij Industriegroep de Jutter doen we allerlei leuke klusjes op een rustig tempo. Onze werkzaamheden zijn breed: van sorteerwerkzaamheden in opdracht van andere organisaties, het maken van creatieve producten voor cadeauwinkel Uit de Kunst, tot taken voor de kringloop. Hierbij kan gedacht worden aan het uitzoeken van gezelschapsspelletjes en puzzels. Als we erin slagen ze compleet te maken, gaan ze naar de kringloopwinkel om daar iemand anders blij te maken. Zo combineren wij gezelligheid met nuttig werk!

Voor de ouder wordende mens

Bij ons ben je nooit te oud om te genieten van de dag! Onze dagbestedingsgroepen voor senioren zijn er om je een fijne tijd te bezorgen. Onze medewerkers zijn getraind om precies te begrijpen wat jij nodig hebt, of dat nu lichamelijk of mentaal is.

We kijken naar iedere persoon afzonderlijk om de dag zo fijn als mogelijk voor hen in te vullen. De dag kan bestaan uit zowel activerende taken: als creativiteit en arbeidsmatige werkzaamheden, maar ook uit ontspanning: het luisteren naar muziek of genieten van gezelschap. Wij passen ons aan jou aan.

Begeleid werken

Heb jij een licht verstandelijke beperking? Wil je graag werken bij een regulier bedrijf? Dan kan een jobcoach jou daarmee helpen.

Werk vinden en houden kan best lastig zijn. Waar moet je zoeken? Wat moet je weten? Hoe ga je om met collega’s? Hoe doe je je werk zo goed mogelijk? Bij al die vragen kan de jobcoach je helpen.

Begeleid werken kan zowel binnen als buiten ’s Heeren Loo. Zo werken er bijvoorbeeld intern mensen bij de facilitaire dienst, en extern bij een supermarkt, school of cultureel centrum.Heb jij een eenmaal een baan? Dan helpt de jobcoach jou bij het (in)werken. Je hebt regelmatig een gesprek over hoe het gaat. Wat gaat goed, en waar heb je nog hulp bij nodig? Wij willen je in het hele proces zoveel als mogelijk zelf laten doen en ervaren.

Contact

Heb je iets leuks gezien en wil je meer weten? Neem contact op!

Voor dagbesteding en begeleid werken:
Afdeling Zorgbemiddeling, 0800 – 3 55 55 55, e-mail: zorgbemiddeling.zon@sheerenloo.nl

Neem contact op