Wonen, op je zelf of samen op woonzorgpark Boldershof

Wonen, op jezelf of samen

Wil je graag zelfstandig wonen, maar heb je daar wel wat hulp bij nodig? Dat kan in Druten. Bijvoorbeeld in de appartementen aan Kriekveld, Steenakker en de Celestinelaan.

Lukt zelfstandig wonen niet (meer) en heb je 24 uur per dag zorg of toezicht nodig? Ook dan kun je bij ons terecht. We hebben woonvormen in Druten, Wijchen en Boven-Leeuwen. Je hebt een eigen slaapkamer. En op veel plekken zelfs een eigen studio met badkamer. Je ontmoet de andere bewoners in de huiskamer met open keuken.

Ben je benieuwd hoe het is om samen met anderen in een huis te wonen? Probeer het gewoon eens uit en kom bij ons logeren! Jij kunt leuke dingen doen met de andere bewoners, en je familieleden hebben even tijd voor andere zaken.

Lees de verhalen van Luuk en Federico

  • Wonen, op jezelf of samen op woonzorgpark Boldershof
    Luuk

    Ik zie echt een heel groot verschil tussen toen Federico hier kwam en nu. Hij heeft enorm veel geleerd. Praktische zaken als uit zichzelf opstaan en naar het werk gaan, zijn kamer opruimen, zijn was doen en zelfstandig met het OV reizen. Maar ook om zich te beheersen en uit een situatie te stappen. Ik ondersteun Federico bij kleine dagelijkse dingen. Hem er even aan herinneren dat iets gedaan moet worden bijvoorbeeld. Mijn grootste rol is echter hem te helpen bij de communicatie met andere bewoners, hoe te reageren op dingen die gebeuren en gezegd worden.

  • Wonen, op jezelf of samen op woonzorgpark Boldershof
    Federico

    Ik woonde eerst bij een andere instelling, maar daar ging het niet goed. Hier heb ik meer vrijheid, dat past beter bij mij. Ik onderneem graag dingen, trek er graag op uit, ook samen met anderen. Sinds een jaar heb ik een studio met eigen badkamer, dat is helemaal fijn. Woonkamer en keuken deel ik met vijf andere bewoners. We zijn heel veel bij elkaar en dat is af en toe wel pittig hoor. Maar ik heb geleerd niet overal op te reageren en de begeleiders helpen ons een gesprek met elkaar te voeren.

Woningen Druten

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over wonen op jezelf of samen. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Boldershof

Neem contact op