Wonen, op je zelf of samen op woonzorgpark Boldershof

Wonen, op jezelf of samen

Wil je graag zelfstandig wonen, maar heb je daar wel wat hulp bij nodig? Dat kan in Druten. Bijvoorbeeld in de appartementen aan Kriekveld, Steenakker en de Celestinelaan.

Lukt zelfstandig wonen niet (meer) en heb je 24 uur per dag zorg of toezicht nodig? Ook dan kun je bij ons terecht. We hebben woonvormen in Druten, Wijchen en Boven-Leeuwen. Je hebt een eigen slaapkamer. En op veel plekken zelfs een eigen studio met badkamer. Je ontmoet de andere bewoners in de huiskamer met open keuken.

Ben je benieuwd hoe het is om samen met anderen in een huis te wonen? Probeer het gewoon eens uit en kom bij ons logeren! Jij kunt leuke dingen doen met de andere bewoners, en je familieleden hebben even tijd voor andere zaken.

Lees de verhalen van Luuk en Federico

Woningen Druten

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over wonen op jezelf of samen. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Boldershof

Neem contact op
Terug naar boven