Vacatures 11 nieuw

Woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom

Zorgpark De Hartenberg ligt in de prachtige, bosrijke omgeving van Wekerom. Hier wonen, werken, leren en recreëren mensen met een verstandelijke beperking. Maar er is ook van alles te doen en te beleven voor anderen. Kom eens langs en ontdek wat De Hartenberg te bieden heeft.

Wonen, werken en recreëren

Kom je op De Hartenberg wonen? Dan heb je in deze bijzondere wijk alle mogelijkheden dichtbij om je leven te leven zoals jij dat zelf wilt. Je kunt hier werken of naar de dagbesteding. Zwemmen in het zwembad. Wandelen in de mooie natuur. Of naar het gezellige cultureel centrum Het Hart. Er zijn allerlei leuke clubs waar je activiteiten kunt doen. Op het park vind je ook een medisch centrum. 

Woon je ergens anders? Dan kun je naar De Hartenberg komen om nieuwe dingen te leren, bijvoorbeeld bij de academie voor Zelfstandigheid. En we ondersteunen je
ook thuis als dat nodig is.

Wonen en zorg

Je eigen plek om te wonen met de zorg en ondersteuning die jij nodig hebt. Op De Hartenberg woon je met 24-uurs zorg.

Lees meer

Ontwikkelen en werken

Werken of een andere zinvolle daginvulling geeft je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Je hebt contacten met anderen en je leert er veel van.

Lees meer

Leren en onderwijs

Leren is leuk! Want hoe meer je leert, hoe meer je kunt. Thuis, op het werk of op de dagbesteding. Je wordt steeds zelfstandiger.

Lees meer

Gezondheid en poliklinieken

Op De Hartenberg is altijd professionele medische zorg in de buurt. De lijnen met de behandelaren van de polikliniek zijn kort.

Lees meer

Recreëren

Op De Hartenberg is voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Je kunt er wandelen, spelen en sporten.

Lees meer

Nieuws De Hartenberg

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven