Woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom

Woonzorgpark De Hartenberg ligt in de prachtige, bosrijke omgeving van Wekerom. Hier wonen, werken, leren en recreëren mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking. In een groene omgeving is iedereen welkom en kun je van alles doen, zien, kopen en beleven. 

Kom langs op De Hartenberg en ervaar dat hier geen dag en geen mens hetzelfde is. Voor bijna 300 mensen met een beperking is dit hun thuis en de wereld waarin zij leven.

Middenin de samenleving

Woon je ergens anders in de regio? Dan ondersteunen we jou bij je thuis. Je kunt dan naar De Hartenberg komen om nieuwe dingen te leren. Bijvoorbeeld bij de dagbesteding, of de academie voor Zelfstandigheid. De regio bestaat uit de gemeenten Arnhem, Barneveld, Bennekom, Ede, Lunteren, Nunspeet, Renkum, Wageningen, Veenendaal, Wekerom en Zevenaar.

Nieuws De Hartenberg

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Bekijk dan eens de brochure. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond. Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Routebeschrijving naar De Hartenberg

Neem contact op