Iets Bijzonders doen
voor de cliënten van De Hartenberg en omgeving

Wil je ook bijdragen aan een mooi leven voor mensen met een beperking? Dat kun je gemakkelijk doen doormiddel van een donatie. Jouw donatie zal worden ingezet om bijvoorbeeld een duofiets, snoezelmateriaal of een tovertafel aan te schaffen. Of om een aangepaste speeltuin te bouwen. Allemaal dingen die het leven van mensen met een beperking leuker en prettiger maken, maar niet vanuit de reguliere budgetten worden bekostigd.

Fijn dat je wilt doneren voor de cliënten van De Hartenberg en omgeving

Jouw bijdrage wordt ingezet voor een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Heel hartelijk bedankt!


Vink je betaalwijze aan

Gerealiseerd dankzij gulle giftgevers

 • Skelter met aanhangwagen

  Patrick Pol is hartstikke blij met de nieuwe skelter met aanhanger die ‘Het Hart Werkt’ heeft gekocht dankzij giften. De bezoekers van de dagbesteding kunnen nu pakjes rondbrengen van en naar de woningen op woonzorgpark De Hartenberg. Iets waar ze veel voldoening uit halen. 

 • Tafeltennistafel

  De vlaggen van de Fazantlaan 9 gingen uit toen op een mooie namiddag een prachtige tafeltennistafel werd afgeleverd. Een gift van de Stichting van het Kind en Yalp om kwetsbare mensen een hart onder de riem te steken. Inmiddels hebben de bewoners al heel wat potjes gespeeld.

 • Snoezelmateriaal

  Zorgbegeleider Sanne van Heerd: ‘Dankzij gulle giftgevers heeft kindcentrum Dikkie Dik in Ede onlangs een snoezelruimte kunnen inrichten. We zijn de giftgevers uiteraard heel dankbaar, want zonder hen hadden wij het snoezelmateriaal nooit kunnen kopen. Dit soort kosten worden namelijk niet door de reguliere zorgbudgetten gedekt. De kinderen kunnen nu - naast alle onderzoeken en behandelingen - ook prachtige ervaringen opdoen, passend bij hun belevingswereld.’

 • Duo-fiets

  Dat fietsen gezond is weet iedereen. De combinatie van lichaamsbeweging en frisse lucht maakt cliënten alert en ontspannen tegelijkertijd. Met een succesvolle fondsenwervende actie haalde de Mezenhof 17-19 te Wekerom €8.500 op om een duo-fiets aan te schaffen. Op de foto zien we Arthur die het fantastisch vindt om ommetjes te maken met een vrijwilliger of begeleider.

 • Milieustraat

  Op zaterdag 18 juni was het feest op Publieksboerderij de Proosdij te Ede. In het bijzijn van cliënten, verwanten en begeleiders werd de Milieustraat officieel geopend. De Milieustraat, een leer-werkplek voor vijf mensen met een verstandelijke beperking uit Ede en omgeving, is gerealiseerd mede dankzij donaties.  

Zelf een gift overmaken

Uiteraard is het mogelijk om via een bankoverschrijving zelf een gift over te maken. Dat kan op rekeningnummer NL84 FVLB 0226 4170 69 ten name van Stichting Cliëntfonds van 's Heeren Loo. Zet bij het betaalkenmerk het oormerk van jouw gift, bijvoorbeeld ‘Voor cliënten van De Hartenberg te Wekerom.

Nalaten

Wil je iets doen dat van betekenis is voor de volgende generatie? Via jouw testament kun je nalaten aan de bewoners van woonzorgpark De Hartenberg en de omgeving en zo concrete projecten voor hen realiseren. Neem hiervoor de volgende gegevens op: Stichting Cliëntfonds ’s Heeren Loo, Berkenweg 11, 3818 LA Amersfoort, KvK: 62465805, RSIN: 854829350.

Iets Bijzonders doen voor de cliënten van De Hartenberg en omgeving

Draag je kwetsbare mensen een warm hart toe? En wil je ook Iets Bijzonders doen? Help mee en doneer.

Download brochure Iets Bijzonders doen

Eenmalig magazine Samen, voor verwanten en vrijwilligers

Met veel trots presenteren we dit speciale magazine, vol met inspirerende verhalen van verwanten en vrijwilligers. Dankzij de hulp van betrokken verwanten en onze vrijwilligers kunnen wij de zorg goed houden, zowel nu als in de toekomst. Wij zijn hier dan ook heelerg dankbaar voor en doen graag een blijvend beroep op iedereen die iets voor een ander wil betekenen. Weet dat iedereen en alle hulp welkom is. Alleen samen kunnen we de zorg blijven bieden zoals we dat willen, voor iedereen die ons zo dierbaar is.

Bekijk magazine

ANBI

Stichting Cliëntfonds is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Jouw gift is daardoor belastingvrij. Voor de voorwaarden verwijzen wij je naar de website van de Belastingdienst.

Stichting Cliëntfonds

Stichting Cliëntfonds zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking een goed leven te geven. Door geld in te zamelen voor activiteiten, die op ieders wensenlijstje staan, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten worden bekostigd. Denk aan een duofiets of tovertafel. Maar ook aan een speeltuin en snoezelruimte. Op deze manier krijgen kwetsbare mensen een fijn en actief leven. Waarin ze eigen keuzes maken, zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. En onderdeel uitmaken van een samenleving op een manier die bij hen past.

Contact

Kunnen wij je helpen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen. Je kunt altijd contact opnemen met Mitzy Kieffer van Team Fondsenwerving op 06 - 22 58 43 54 of mail mitzy.kieffer@sheerenloo.nl.

Een brief sturen kan ook, het adres is: ’s Heeren Loo, Team Fondsenwerving, Stichting Cliëntfonds / Stichting Wetenschappelijk Onderzoek, t.a.v. Mitzy Kieffer, Berkenweg 11, 3811 LA Amersfoort.