Iets Bijzonders doen
voor De Hartenberg en omgeving

Fijn dat je wilt bijdragen aan een mooi leven voor mensen met een beperking. Jouw donatie zal worden ingezet om bijvoorbeeld een duofiets, snoezelmateriaal of een Tovertafel aan te schaffen. Of om een aangepaste speeltuin te bouwen. Allemaal dingen die het leven van mensen met een beperking leuker en prettiger maken, maar die niet vanuit de reguliere budgetten worden bekostigd.

Jouw donatie is meer dan welkom!

Bijv. voor snoezelmateriaal

Bijv. voor een duofiets

Bijv. voor een inclusieve speeltuin

Bijv. voor een Tovertafel

Voor een goed leven

Fijn dat je wilt doneren voor De Hartenberg en omgeving.

Jouw bijdrage wordt ingezet voor een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Heel hartelijk bedankt!


Zelf een gift overmaken

Uiteraard is het ook mogelijk om via een bankoverschrijving zelf een gift over te maken. Dat kan op rekeningnummer NL84 FVLB 0226 4170 69 ten name van Stichting Cliëntfonds van 's Heeren Loo. Zet bij het betaalkenmerk het oormerk van jouw gift, bijvoorbeeld ‘Voor cliënten van De Hartenberg te Wekerom.

ANBI

Stichting Cliëntfonds is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Jouw gift is daardoor belastingvrij. Voor de voorwaarden verwijzen wij je naar de website van de Belastingdienst.

Stichting Cliëntfonds

Stichting Cliëntfonds zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking een goed leven te geven. Door geld in te zamelen voor activiteiten, die op ieders wensenlijstje staan, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten worden bekostigd. Denk aan een duofiets of Tovertafel. Maar ook aan een speeltuin en snoezelruimte. Op deze manier krijgen kwetsbare mensen een fijn en actief leven. Waarin ze eigen keuzes maken, zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. En onderdeel uitmaken van een samenleving op een manier die bij hen past.

Team Fondsenwerving

Heeft u vragen over doneren en nalaten aan mooie projecten voor mensen met een beperking? App, bel of mail dan met Mitzy Kieffer.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond. Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Routebeschrijving naar De Hartenberg

Neem contact op
Terug naar boven