Evenementen van De Hartenberg en omgeving

Op De Hartenberg en bij onze buitenlocaties is er van alles te doen en te beleven. Er worden ook regelmatig allerlei leuke, gezellige en bijzondere evenementen en activiteiten georganiseerd.

Aankomende activiteiten en evenementen

  • Wij gaan 7 februari opzoek naar de beste darter van de Hartenberg en omgeving. Kom je ook naar Het Hart? De toegang is gratis en zowel cliënten als medewerkers kunnen meedoen!

  • Kom je 13 februari naar het Carnavalsfeest in Het Hart? Het gaat een heel leuk feest worden met de leukste carnavals hits én de mooiste outfits. Hoe ga jij verkleed? In samenwerking met carnavalsvereniging Ridders van de Slof maken we er weer een feestelijke avond van. 

    Gratis voor leden van recreatie, ben je nog geen lid? Dan betaal je een kleine bijdrage.

  • Heb jij een bijzonder talent? Doe dan mee aan de talentenjacht op 21 maart in Het Hart. Doe je liever niet mee? Dan kun je natuurlijk ook komen kijken én aanmoedigen! Gratis voor leden van recreatie, ben je nog geen lid? Dan betaal je een kleine bijdrage.

  • Kom je ook paaseieren zoeken op tweede paasdag? Wie weet vind jij wel het gouden ei!

  • Hoera! De koning is jarig. Kom je dat ook vieren in oranje-stijl? Op 27 april is er een leuk feest in Theehuis de Roek. Gratis toegang.

  • Op 5 mei vieren we dat Nederland alweer 78 jaar bevrijd is! Kom je onze vrijheid ook vieren? Dit kan bij Theehuis de Roek, hier is van 13 tot 14.30 uur live muziek.

Lid worden van recreatie

Cliënten van De Hartenberg en omgeving kunnen lid worden van recreatie. Voor een kleine jaarlijkse bijdrage kunnen ze meedoen aan alle activiteiten die door de afdeling recreatie georganiseerd worden. Heb je hier interesse in? Neem dan contact op met de afdeling Recreatie en Vrije Tijd.
Stuur een e-mail naar: Recreatie.GM@heerenloo.nl

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond. Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Routebeschrijving naar De Hartenberg

Neem contact op
Terug naar boven