Evenementen van De Hartenberg en omgeving

Op De Hartenberg en bij onze buitenlocaties is er van alles te doen en te beleven. Er worden ook regelmatig allerlei leuke, gezellige en bijzondere evenementen en activiteiten georganiseerd voor onze cliënten. Iedere cliënt is van harte welkom om te komen! 

Aankomende activiteiten en evenementen

  • Kom je ook gezellig het Nederlandse Elftal aanmoedigen? Kom de wedstrijd kijken in Het Hart.

  • Een avond op het voetbalveld vol schuim, muziek en gezelligheid!

  • Een bingo avond in het Theehuis met leuke prijzen.

  • Het jaarlijkse feest op het Roekplein met de Heidehoogheden, gezellige muziek, lekker eten en leuke spelletjes. Tijdens de Heideweek 2024.

  • Op het voetbalveld.

  • Tientallen trucks komen op hun mooist het terrein op om de show te stelen. Wie heeft dit keer de mooiste Truck? Aansluitend een feestavond met muziek.

  • Rij jij ook dit jaar weer mee? Al toeterend in de grote stoet door de omgeving? Iedereen is welkom om te komen kijken. 

Lid worden van recreatie

Cliënten van De Hartenberg en omgeving kunnen lid worden van recreatie. Voor een kleine jaarlijkse bijdrage kunnen ze meedoen aan alle activiteiten die door de afdeling recreatie georganiseerd worden. Heb je hier interesse in? Neem dan contact op met de afdeling Recreatie en Vrije Tijd.
Stuur een e-mail naar: Recreatie.GM@heerenloo.nl

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond. Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Routebeschrijving naar De Hartenberg

Neem contact op