Kom ondernemen
Ontwikkel mee met De Hartenberg

De Hartenberg heeft in elk opzicht verrassend veel te bieden. De mooie open structuur en rijke flora en fauna roepen het beeld en de beleving op van een vakantiepark. Het heeft bovendien de voorzieningen die daarbij horen, zoals een kinderboerderij, dierenweide, zwembad, gymzaal, sportveld, tennisbaan, een unieke speelheuvel, diverse wandelroutes op het eigen terrein en rondom een netwerk met fietsknooppunten. 

Als ’s Heeren Loo zien wij hier een mooie kans om in samenwerking met andere partijen welzijn-, recreatie- en andere activiteiten te ontwikkelen en zo De Hartenberg (weer) een deel van de samenleving te laten zijn. Denk bijvoorbeeld aan de uitbreiding van het cultuuraanbod met een beeldentuin of expositieruimte.

Ondernemers gezocht

Om die reden zoeken wij (startende) ondernemers die op De Hartenberg kansen zien om ons bij dit voornemen te helpen, zoals kapsalon Inmodel die in augustus 2014 haar deuren opende op De Hartenberg.

Neem contact met ons op en leg uw ideeën aan ons voor. Samen komen we verder.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond. Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Routebeschrijving naar De Hartenberg

Neem contact met ons op
Terug naar boven