Kortdurende Observatie en Behandeling (KOB)

Het KOB (Kortdurende Observatie en Behandeling) helpt je om al jouw ingewikkelde problemen aan te pakken. Zo dat jij een beter leven krijgt en eindelijk weer verder kunt met je leven.

Heb jij een verstandelijke beperking en andere ingewikkelde problemen, bijvoorbeeld een psychiatrisch ziektebeeld en/of een verslaving? Dan ben je misschien al bij verschillende organisaties behandeld of kun je juist nergens terecht.

Bij K.O.B. (Kortdurende Observatie en Behandeling) ondersteunen we je zo, dat je weer een prettiger leven krijgt en je weer verder kunt in je leven. We brengen al jouw problemen in kaart en praten met je over wat je wilt bereiken. Daarna bekijken welke hulp je nodig hebt. En wie van onze specialisten jou daar het beste in kunnen begeleiden. Als dat nodig is schakelen we bijvoorbeeld een verslavingsdeskundige en/of een psychiater in. Daardoor krijg je een behandeling op één vaste en veilige plek.

Je woont tijdelijke op woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Daar wonen, werken leren en ontspannen mensen met een beperking in een veilige omgeving. Een behandeling bij het K.O.B. duurt gemiddeld een jaar. Soms is een langere behandeling nodig.

Daarna kijken we of en welke begeleiding je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Zo voorkomen we dat je terugvalt of dat je (opnieuw) tussen wal en schip terecht komt.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Bekijk dan eens de brochure. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond. Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Routebeschrijving naar De Hartenberg

Neem contact op