Leren en onderwijs

Leren is leuk! Want hoe meer je leert, hoe meer je kunt. Thuis, op het werk of op de dagbesteding. Je wordt steeds zelfstandiger. Maar wat wil jij eigenlijk leren? En hóe wil je leren? Op De Hartenberg heb je alle ruimte om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij denken graag met je mee!

Academie voor Zelfstandigheid

Heb je een (licht) verstandelijke beperking en wil je zelfstandiger worden? Of wil je ergens beter in worden? Dan is de academie voor Zelfstandigheid misschien iets voor jou. Je kunt hier bijvoorbeeld leren koken, wassen of strijken. Met geld omgaan. Op de computer werken, of zelfstandig leren fietsen naar je werk. Er zijn heel veel opleidingen en trainingen. 

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond. Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Routebeschrijving naar De Hartenberg

Neem contact op