Ontwikkelen en werken

Werken of een andere zinvolle daginvulling hebben is belangrijk. Het geeft je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Je hebt contacten met anderen en je leert er veel van.

Werk dat bij jou past

Op De Hartenberg kun je allerlei soorten werk en dagbesteding doen. Houd je ervan om lekker buiten in de natuur te werken? Wil je werken in een winkel of de horeca? Ben je graag creatief bezig? Of heb je juist behoefte aan belevingsgerichte activiteiten in een ontspannen sfeer? Op De Hartenberg kan het allemaal.

Nog meer leren?

Wil je naast je werk of dagbesteding nog meer leren? Dan is er voor jou de academie voor Zelfstandigheid. Je kunt er opleidingen volgen die je helpen bij zelfstandig(er) wonen, werken en leven. Meer over Leren

Meedoen op het park

Op De Hartenberg kun je actief meedoen in de mini-maatschappij die het zorgpark is. Je kunt het groen onderhouden. Glas ophalen bij de woningen. De post bezorgen. Aan de slag als glazenwasser of als aardappelschiller. En de handen uit de mouwen steken bij de linnendienst of op het milieupark.

Het Hart

Cultureel centrum Het Hart is het bruisende middelpunt van De Hartenberg. Je kunt hier als gastheer of gastvrouw werken in de horeca of in het congrescentrum. Ook achter de schermen is er genoeg te doen waar jij een waardevolle bijdrage aan kunt leveren.

Dieren verzorgen op de kinderboerderij

Midden in de groene omgeving van De Hartenberg ligt de kinderboerderij. Je verzorgt hier allerlei dieren, zoals vogels, konijnen, kippen en paarden. Er is ook een moestuin waar groenten worden verbouwd.

Werken bij het distributiecentrum van AH

Op De Hartenberg ligt een distributiedepot van Albert Heijn. Je maakt hier bestellingen klaar voor de woningen op het park. En je bezorgt die bestellingen ook bij de woningen met een elektrische kar.

Snoezelen

De Hartenberg heeft grote snoezelruimtes met de modernste faciliteiten. Je kunt hier belevingsgerichte activiteiten doen waardoor je actief wordt en contact maakt met anderen. Of juist helemaal ontspant en tot rust komt. Meer over snoezelen.

Creatieve activiteiten

Bij de dagbesteding op De Hartenberg kun je creatief aan de slag en je talenten verder ontwikkelen. De producten die jij maakt zijn te koop in het cadeauwinkeltje op het zorgpark.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond. Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Routebeschrijving naar De Hartenberg

Neem contact op