Vacatures 12 nieuw

Ontdek De Hartenberg

Op De Hartenberg is voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Voor mensen uit Ede en omgeving. En voor mensen die vakantie vieren op de Veluwe. Je kunt er wandelen, spelen en sporten. Ook voor bedrijven en scholen biedt De Hartenberg volop mogelijkheden.

Het Hart

Bij Het Hart kun je terecht in het Grand Café. Voor een kopje koffie met appeltaart of een gezonde lunch. Ook ondernemers kunnen bij Het Hart terecht. Voor het huren van een vergader- of workshopruimte of voor het huren van de congreszaal voor een evenement. Alle faciliteiten zijn aanwezig om een professioneel evenement te organiseren voor groepen tot driehonderd bezoekers.

Kinderboerderij

Op de kinderboerderij is van alles te zien en te doen. Er zijn konijnen en cavia’s, geiten, varkens en pony’s. En er is een  grote dierenweide met eenden, ganzen, schapen en paarden. De kinderboerderij is zeven dagen per week vrij toegankelijk.

Speelheuvel

De speelheuvel op De Hartenberg is de ideale plek voor een kinderfeestje of een middagje lekker ravotten in de buitenlucht. De speelheuvel ligt achter Het Hart met z’n Grand Café en is het hele jaar vrij toegankelijk.

Sportveld

Scholen in de omgeving gebruiken het sportveld om hun jaarlijkse sportdag of andere sportieve evenementen te organiseren. Ook bedrijven en organisaties zijn welkom. Het sportveld heeft de afmeting van een normaal voetbalveld. Langs het veld staan eenvoudige houten banken voor toeschouwers.

Gymzaal en zwembad

Sportievelingen weten de weg naar de gymzaal al jaren goed te vinden. Naast cliënten maken ook enkele sportverenigingen gebruik van de gymzaal. Datzelfde geldt voor het zwembad waar al vele kinderen hun zwemdiploma’s hebben gehaald.

Openluchttheater

De Hartenberg heeft een prachtig openluchttheater. Een geweldige plek voor muziekoptredens, toneel, theater, (school)musicals of kerkdiensten in de openlucht. Goed bereikbaar vanwege de centrale ligging en met voldoende gratis parkeergelegenheid. De locatie is bovendien rolstoelvriendelijk. Het Grand Café van Het Hart verzorgt daarbij graag de horeca van uw evenement.

Fietsroutes

Rondom De Hartenberg ligt een uitgebreid netwerk met fietsknooppunten. Nummer 81 bevindt zich tegenover de ingang van het zorgpark aan de andere kant van de Apeldoornseweg. Een mooie gelegenheid om even door te fietsen naar Het Hart voor een korte pauze.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven