Woonvormen voor mensen met verstandelijke beperking

Je eigen plek om te wonen met de zorg en ondersteuning die jij nodig hebt. Op De Hartenberg woon je met 24-uurszorg. Er zijn altijd begeleiders aanwezig om jou te helpen. Je hebt een eigen slaapkamer. Of een studio of appartement met eigen badkamer. In de gezamenlijke huiskamer met keuken ontmoet je de andere bewoners.

Van kleine tot complexe zorgvragen

Op De Hartenberg wonen mensen met verschillende zorgvragen. Van kleine (tijdelijke) zorgvragen tot zeer complexe zorgvragen. Samen kijken we welke woonwensen jij hebt. En welke zorg en begeleiding jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. 

Samen zoeken naar een fijne woonplek

Samen kijken we naar welke woonwensen jij hebt. Zoek je hulp of ondersteuning thuis of zoek je een woonplek op het zorgpark? Of wil je in de regio onder begeleiding wonen? Misschien is een gezinshuis wel iets wat goed bij jou past? Voor bijna alle zorgvragen kunnen we samen een antwoord vinden. Er zijn meerdere manieren waarop je bij ’s Heeren Loo kunt wonen.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark De Hartenberg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond. Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Routebeschrijving naar De Hartenberg

Neem contact op