Ermelo

In een prachtige bosrijke omgeving ligt het woonzorgpark van ’s Heeren Loo Ermelo. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking. Maar er is ook van alles te doen voor mensen zonder een beperking. 

Kom eens langs en geniet van de mogelijkheden. Iedereen is van harte welkom!

Wonen en zorg op woonzorgpark Ermelo

Wonen en zorg

Op ons woonzorgpark in Ermelo wonen mensen met én zonder verstandelijke beperking als goede buren samen.

Lees verder

Werken en ontwikkelen

Heb jij een (licht) verstandelijke en/of lichamelijke beperking? In de regio Ermelo kun je je op allerlei manieren ontwikkelen en werken.

Lees verder
Ontdek woonzorgpark Ermelo

Ontdek het park

Op het zorgpark in Ermelo is voor jong en oud van alles te beleven. Je kunt er lekker ontspannen en genieten van de mooie bosrijke omgeving.

Lees verder
Leren en onderwijs in woonzorgpark Ermelo

Leren en onderwijs

Heb je een (licht) verstandelijke beperking en woon of werk je in de buurt? En wil je leren op het werk of naar school?

Lees verder

Polikliniek Ermelo

Bij de polikliniek in Ermelo kan je terecht voor onderzoek, behandeling en begeleiding van mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Lees verder

Doneren aan Ermelo

Draagt u mensen met een beperking een warm hart toe? En wilt u iets bijzonders doen voor de cliënten van Ermelo en omgeving?

Lees verder

Nieuws Ermelo

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Ermelo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Ermelo

Neem contact op