Doneren aan Ermelo

Jaarlijks realiseren we een groot aantal concrete projecten in Ermelo en omgeving. Projecten die ertoe doen en tot stand komen dankzij de steun van betrokken donateurs.

Iets Bijzonders doen

Draagt u kwetsbare mensen een warm hart toe? En wilt u ook Iets Bijzonders doen? Help mee en doneer.

Download brochure Iets Bijzonders

Goed leven

Iedereen die afhankelijk is van een ander, heeft speciale behoeften. Voor mensen met een verstandelijke beperking is dat niet anders. Deze behoeften gaan over goede zorg. Maar ook over leuke dingen doen en plezier maken. En de behoefte om - net als ieder ander mens - erop uit te gaan. Om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe ervaringen op te doen. Allemaal zaken die het leven mooi maken en zin geven, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten worden betaald. Daarom zamelen we geld in voor het goede doel.

Steunt u Stichting Cliëntfonds van ’s Heeren Loo, dan geeft u mensen met een beperking een beter leven. Waarin ze zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. En waarin ze deel uitmaken van de samenleving. Ieder op zijn eigen manier.

ANBI

Stichting Cliëntfonds staat geregistreerd als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daardoor hoeft u geen gift-, schenk- of erfbelasting te betalen. Bekijk de voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

Stichting Cliëntfonds

Stichting Cliëntfonds zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking een goed leven te geven. Door geld in te zamelen voor activiteiten, die op ieders wensenlijstje staan, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten mogen worden betaald. Denk aan een tovertafel en duo-fiets. Maar ook aan een snoezelruimte en buurtspeeltuin. Op deze manier krijgen kwetsbare kinderen en volwassenen een fijn en actief leven. Waarin ze eigen keuzes maken, zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. En onderdeel uitmaken van een samenleving op een manier die bij hen past. 

Lees meer over Stichting Cliëntfonds

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Ermelo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Ermelo

Neem contact op