Leren en onderwijs op woonzorgpark Ermelo

Leren en onderwijs in Ermelo

Leren is leuk! Want hoe meer je leert, hoe meer je kunt. Thuis, op het werk of op de dagbesteding. Je wordt steeds zelfstandiger. Maar wat wil jij eigenlijk leren? En hóe wil je leren? Praat daar eens over met jouw ouders of verzorgers. Of bel óns. We denken graag met je mee.

Heb jij een (licht) verstandelijke beperking? In de regio Ermelo kun je op allerlei manieren leren.

Werken met begeleiding van een jobcoach

Werken is gezellig. En je leert heel veel. Zoek jij werk? De jobcoach van ’s Heeren Loo helpt je graag. De jobcoach wil graag weten waar jij goed in bent. En wat jij wilt leren. Samen zoeken jullie naar goed en leuk werk. De jobcoach helpt met solliciteren, want dat is best spannend.

Heb je leuk werk gevonden dat bij je past? Dan komt de jobcoach regelmatig langs. De jobcoach hoort graag of het goed gaat op het werk. En of jij tevreden bent. Je wordt steeds zelfstandiger.

Jobcoaching voor bedrijven

De jobcoach is er ook voor bedrijven die iemand met een (licht) verstandelijke beperking in dienst willen nemen. Hij helpt het bedrijf dan om een geschikte medewerker te vinden. De jobcoach weet natuurlijk alles over de voordelen daarvan voor bedrijven.

Wil je graag werken met begeleiding van een jobcoach?

We helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar: jobcoaching.ermelo@sheerenloo.nl.

Leren en onderwijs in woonzorgpark Ermelo

Naar school

Heb je een (licht) verstandelijke beperking en ben je jonger dan jonger dan 23 jaar? En woon je in Ermelo of volg je dagbesteding in Ermelo? Dan zorgen wij dat jij kunt leren op school:

School DrieKansen: voor leerlingen met een zorgvraag voor gedrag

Heb jij een (licht) verstandelijke beperking en gedragsproblemen? Dan kun je naar school Driekansen op het zorgpark van ’s Heeren Loo in Ermelo. Hier zitten leerlingen van 4 tot 20 jaar. Je krijgt veel individuele begeleiding. Je krijgt les én je gaat naar dagbesteding. De begeleiders en de leraren werken goed samen. Je wordt steeds zelfstandiger.

DrieKansen is een samenwerking tussen Z.M.L.K.-school De Lelie, Emaus College en ’s Heeren Loo Ermelo.

De Trekvogels: bij matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking

Heb je een matig tot een (zeer) ernstige verstandelijke beperking? En ben je tussen de 6 en 23 jaar? Welkom op De Trekvogels! Dit is een orthopedagogisch kind- en jeugdcentrum. Jouw ontwikkeling staat centraal. Je leert bij ons beter spelen, communiceren en bewegen. Zo word je steeds wat zelfstandiger. Samen met bewegingsagogen kunt bijvoorbeeld vrij-zwemmen, gymmen en dansen op muziek. Of zwemles nemen. Je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt.

De Trekvogels is een samenwerking tussen Z.M.L.K.-school De Lelie en ’s Heeren Loo Ermelo.

Neem een kijkje op de volgende locaties:

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over leren en onderwijs. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Ermelo

Neem contact op